Robert Greene

The 33 Strategies of War - A háború 33 stratégiája

MŰVELT NÉP SELF - HELP

művelt nép könyvkiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KARTONKÖTÉS

A háború stratégiáinak - és a hétköznapi élet árnyalt társadalmi játékának - zseniális kivonata a The 48 Laws of Power bestseller szerzőjétől.

Robert Greene úttörő kézikönyve, a The 48 Laws of Power mély bölcsességgel átitatott, időtlen tanulságokat von le a történelmi eseményekből, segítve olvasóit, hogy a legtöbbre vihessék mindennapi életükben.

A világ nagy civilizációin átívelve, számtalan politikai, filozófiai és vallási szöveget és többezernyi erőszakos konfliktus éveit összefoglalva a The 33 Strategies of War a konfliktusok Ji Csingje, korunk útikalauza Szun-ce A háború művészete című könyvéhez,

Bőséges történelmi példával alátámasztva, beleértve Napóleontól Margaret Thatcherig, Saka Zulutól Lord Nelsonig, Hannibáltól Ulysses S. Grantig, filmmogulok, szamuráj harcosok és diplomaták zsenialitását és ostobaságát elemezve a harminchárom fejezet mindegyike egy-egy stratégiát körvonalaz, amelyek segítenek megnyerni életünk csatáit.

Elsajátíthatjuk a támadó stratégiákat, amelyekhez fenn kell tartanunk a kezdeményezést, és előnyös helyzetből tárgyalhatunk, vagy a védekező stratégiákat, amelyekkel veszélyes helyzetekre reagálhatunk és elkerülhetjük a megnyerhetetlen háborúkat.

A csataterek és a szalonok nagy harcosai egyformán megfontoltságról, élénkségről, egyensúlyról és nyugalomról tettek tanúbizonyságot, és kristálytisztán értették, hogy a józan gondolkodású, találékony és ösztönös felfogású mindig legyőzi a fejvesztettet, az ötlettelent és az ostobát.

A The 33 Strategies of War nélkülözhetetlen könyv, amely mindazzal a pszichológiai fegyvertárral szolgál, amelyre szükségünk van a kudarc ismétlődő sémáinak leküzdéséhez, és segít, hogy örökre mi irányítsunk.

Robert Greene, a New York Times #1 bestseller szerzője, aki a hatalmi stratégiák világszerte elismert szakértője.

Joost Elffers a Viking Studio Secret Language series, Play with Your Food, and How Are You Peeling?. látványtervező zsenije.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 8 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 7 192 Ft

A termék megvásárlásával

719 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 11. 25.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó művelt nép könyvkiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
BorítóKARTONKÖTÉS
Súly500 gr
Sorozat MŰVELT NÉP SELF - HELP
ISBN9789635804061
Árukód2779499 / 1222643

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 8 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 7 192 Ft

A termék megvásárlásával

719 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 11. 25.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Csernus Imre: A magyarDr. Csernus Imre: A magyar