Robert Fulghum

Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes - TŰNŐDÉSEK HÉTKÖZNAPI DOLGOKRÓL

HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA

park könyvkiadó  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  104 oldal

Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes. Azt, hogy hogyan éljek, mit tegyek, mind az óvodában tanultam meg. Az egyetemen a bölcsesség nem volt különösebb érték, az óvodában azonban annál inkább. Íme, amit ott tanultam: Ossz meg mindent másokkal! Ne csalj a játékban! Ne bántsd a másikat! Mindent oda tegyél vissza, ahonnét elvetted! Rakj rendet magad után! Ne vedd el a másét! Kérj bocsánatot, ha valakinek fájdalmat okoztál! Evés előtt moss kezet! Húzd le a vécét! A frissen sült sütemény és a hideg tej tápláló. Élj mértékkel! Mindennap tanulj, gondolkodj, rajzolj, fess, énekelj, táncolj, játssz és dolgozz egy keveset! Délutánonként szundíts egyet! A nagyvilágban óvatosan közlekedj, fogd meg a társad kezét és ne szakadjatok el egymástól! Ismerd fel a csodát!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 805 Ft

A termék megvásárlásával

180 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó park könyvkiadó
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:104
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly180 gr
Sorozat HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA
IllusztrációRÓZSA GYÖRGY ILLUSZTRÁCIÓIVAL
FordítóHavas Krisztina
ISBN9789635308934
Árukód2084524 / 1008760

Vásárlói értékelések, vélemények

Mihalovits Erzsébet
2006. 06. 15.

Nagyon kedves, nagyon szórakoztató könyv! Ajánlható mindenkinek. Fulghum úrnak van még egy könyve (valószínűleg több is van, de itthon csak az volt kapható)a "Már lángolt, amikor ráfeküdtem..." című; ezt a könyvet miért nem nyomtatják újra? Ez a könyv éppen olyan kedves és szórakoztató, mint az előbbi! A választ nagyon szépen, előre is köszönöm! Tisztelettel Mihalovits Erzsébet

Tóth Edina
2006. 12. 28.

Érdekes és szórakoztató. Sajnos kissé rövid...

Völgyesi Márta
2007. 12. 25.

Fulghumnak több új könyvét is megtaláltam egy konkurrens oldalon. Librinél miért csak ez az egy kapható? Igy nehézkes törzsvásárlónak maradni... Egyébként Fulghum könyvei rövid, könnyed, olvasmányos és rendkívül szórakoztató történeteket tartalmaznak, ajánlom mindenkinek - NEM CSAK KÖNYVMOLYOKNAK!

Imre Katalin
2011. 05. 09.

Nekem csak annyi bajom vele, hogy nagyon AMERIKAI. A csokis keksz zabálás örömének a hirdetése elég szánalmas. A jólét és a kényelem imádata egyfajta önelégült okoskodó hangulatot teremt. Még jó, hogy közben mást is olvasok! Van benne néhány kedves sztori. Például nekem nagyon tetszett a hangya és az ürülékét cipelő lárva esete. De ezek csak jópofa poénkodások. A könyv kiválón példázza a mai amerikai szürkeállomány minőségére, a fogyasztói társadalom szentimentális jellegére. Jellemzően a nagy amerikai írókat Európában szeretik igazán.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 805 Ft

A termék megvásárlásával

180 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power