Rhiannon Lamber

A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk

libri könyvkiadó kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  224 oldal

A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében

A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel.
Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 8 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 8 549 Ft

A termék megvásárlásával

854 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:224
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly994 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK, RAJZOK, ÁBRÁK
FordítóDr. Molnár Csaba
ISBN9789636040956
Árukód2777597 / 1221161

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 8 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 8 549 Ft

A termék megvásárlásával

854 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa