A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk
libri könyvkiadó kft. | 2024 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 224 oldal
A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel.
Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
A termék megvásárlásával
854 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | libri könyvkiadó kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2024 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 224 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 994 gr |
Illusztráció | SZÍNES KÉPEK, RAJZOK, ÁBRÁK |
Fordító | Dr. Molnár Csaba |
ISBN | 9789636040956 |
Árukód | 2777597 / 1221161 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
854 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
2025. 05. 25.
Most vásároltam meg a napokban. Az első fejezetnél járok még, de már most nagyon tetszik. Ajánlom Mindenkinek!