Elakadó lélegzet

Az USA Today bestsellere. Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat? Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy... bővebben
30% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 099 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
Olvasói értékelések
4 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Ünnepi könyvválogatás

20-60%
Még ma!
Olvasói értékelések
KECSKEMÉTINÉ PAPP ANDREA
Nekem az első rész nagyon megindító volt, nagyon sajnáltam Emmát, és alig vártam, hogy a második kötetet is megvegyem és megtudjam mi történik a főszereplővel. Ez a rész is nagyon tetszett. Már várom a trilógia 3. részét, csak az a kérdés, hogy mikor jelenik meg?
Bagó Bianka
Tökéletes! Teli érzelemmel, boldogsággal ,csalódással, szenvedéssel ,szeretettel,reménnyel. IMÁDOM ! Eddig 1 könyvre se tudtam rávenni magam, hogy újra elolvassam, de most már másodjára olvasom a csodával határos módon ezt a könyvet.....szóval valami nagyon jól sikerült benne ,ha már azt is merem mondani ,hogy ez a KEDVENC könyvem.! :D Köszönöm nagyon (: (ui.: már 4-en elolvasták az ajánlásom miatt és nekik is nagyon tetszett...)
Szabó Zsófia
Igazat megvallva tetszett nagyon, eleinte nem voltam benne biztos, hogy ki fogom olvasni: kicsit vontatott volt, de a közepe fele kezdtek izgalmasak lenni a dolgok. Bár bevallom, eléggé stresszes és idegfeszítő könyv, de mégis megérte. Nem tudom, érdekelt, hogy mi lesz a vége. Nagy élmény volt ez a könyv, de valószínűleg többet nem olvasnám el. Ajánlom másoknak, de csak egyszer érdekes. Gyenge idegzetűeknek nem annyira élvezetes!.
Viktória
Igazából... az elején azt hittem, hogy nem fog tetszeni, de amint végeztem vele, még hosszú órákon keresztül velem maradt ez a történet, és a 'legrosszabb' az egészben az, hogy függővége van, tehát nagyon várom a folytatást. Carolnak valószínűleg egy beutaló az Elmegyógyintézetre jó lenne. :) Evan hihetetlenül édes fiú, Sara nagyon jó barát, de Emily... Én nagyon kiakadtam az állandó flegma 'Ja' beszólásaitól. Egy kicsit valóban moderálnia kéne magát. Összességében; mindenki tudja, hogy ez egy kemény világ, ahol sajnos előfordul ilyesmi, és senki nem tudja, hogy mi zajlik a zárt ajtók mögött, de ha tényleg ilyesmi történik, akkor azt minél előbb el kell mondani valakinek. Nem szabad tűrni. :)
Kinga
Ez a könyv visszahozott az életbe, visszahozta elveszett önmagam. Nagy hatással volt rám, magával ragadott. Mikor olvastam megszűnt a tér és az idő. Csak a könyv és én léteztem. Nem tudok elég hálás lenni az írónőnek. Köszönöm! Alig várom a következő részt!
Nemes Brigitta
Nagyon szívbemarkoló, megdöbbentő könyv, nagyon megérintett. Sajnos valóban léteznek ilyen esetek, nem csak a képzelet szüleményei. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jó könyvet szeretne olvasni.
Könyvmoly
Teljesen magával ragadott a könyv és nagyon együtt éreztem a főszerepővel-"együtt sírtam vele" (eléggé megviselt). Tanulságos könyv érdemes elolvasni és sajnos a gondolat hogy ilyen a valóságban is előfordul az borzalmas. Úgy olvastam, hogy már van folytatása már várom.
Fábrik Bella
Ez a könyv brutális! Lélegzet elállító , az egyszer biztos! Hihetetlen mennyire magával ragadott, alig tudtam letenni! Olvasás közben az érzelmeim csak úgy kavarogtak, ahogy végig jártam Emma történetét. Nagyon intenzív élmény volt! Dühös voltam, amikor bántalmazták, és tehetetlenséget éreztem, amiért nem tudtam beleugrani a történetbe, és tenni valamit. Bármit. Nagyon nehezemre esett elfogadni , hogy Emma miért reagál így, miért hagyja. Számomra ezek a részek elég megrázóak voltak, örültem, hogy az írónő nem merült bele jobban a részletekbe, mert így is túl realista volt számomra. Mert igen, sajnos a bántalmazás jelen van, még ha mi nem vesszük észre, akkor is. Sosem lehet tudni, mi zajlik a színfalak mögött Ezért is fontos, hogy figyeljünk a jelekre, mert ezt átélni, erről beszélni embert próbáló feladat! Még úgyis nehéz beszélni erről, hogy csak egy történetet olvasok róla Még mindig a hatása alatt vagyok, és nemcsak emiatt. Mert ez a könyv olykor képes volt megnevettetni is, s melegséggel töltött el, ahogy Evan és Emma történetét olvastam. Számomra valami fantasztikus módon, telve gyönyörűséggel írta le az írónő a szerelmi szálat. Hihetetlen! Gyönyörű volt a maga szívszaggatóan fájdalmas részeivel. És a vége!! Hogy lehet így befejezni??!! És hol a folytatás?? Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a csodás könyvet!
Dyus33
Uhhh Szörnyű volt Nem, emberi volt, és sajnos tudom, hogy létezik ez. Néhol pedig csodálatos volt, a borzalmak ellenére is Első könyvem a témában.. Megrázó. Nem tudok többet írni. Olvassátok el!
Roni Olvas
Ez egy olyan könyv, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Érzelmek sokaságát váltja ki az olvasóból, méghozzá olyan intenzitással, amit rendkívül nehéz kordában tartani. Majdnem hogy lehetetlen. Legszívesebben én is üvöltenék, toporzékolnék, ráznám a lapokat dühös tehetetlenségemben. Mert minden érzés: a düh, a harag, a fájdalom, a részvét mind-mind eltörpül amellett az érzés mellett, hogy semmit nem tudsz csinálni és aki tudna, az nem azt teszi, amit kellene! A bántalmazás jelenetei thrillerbe illők annyi feszült várakozással, gyötrő félelemmel, kegyetlen rémülettel telítettek, olyan képszerűek és érzelemdúsak, hogy teljesen átérezzük Emma riadalmát: rettegünk minden lépésénél, hogy vajon meghalljuk-e valahol Carol cipőjének nyikorgását, hogy megérezzük-e bőrszíjának vagy öklének csapásait. A hangulat, az érzelmek sokasága tökéletesen ránk talál és nehezen szabadulunk tőle. Emma másik életének történései ennél jóval lágyabbak, nyugodtabbak, hétköznapibbak. Ezek a részek jelentik a könyvben a lélegzethez jutást mind Emma, mind az Olvasó részére. A tizenévesek mindennapjai, iskola, mozi, házibulik, feloldják a feszült hangulatot, könnyeddé, fesztelenné teszik a cselekményt. A romantikus szál édesen gyönyörű, finom, lágy, és rendkívül törékeny, ugyanakkor az egyik legstabilabb, legszorosabb kapcsolat két fiatal között, amiről valaha is olvastam. Emma és Evan szerelmének kialakulása lassan, fokozatosan megy végbe, mégis a legelejétől fogva érezzük annak szükségszerűségét és elkerülhetetlenségét. Gyönyörű és fájdalmas könyv ez, borzalmas témát boncolgat egy csodálatosan szép, finoman lágy szerelem beteljesedése közben. Mennyet és poklot állít ellentétbe egymással, és hogy a végén Emma hol fog kikötni az talán csak a következő kötetekből derül ki.
Anikó
Most végeztem a könyv elolvasásával. Tetszett. De mondhatok-e ilyet egy ilyen könyvre!? Tehát ez nem igazán jó szó rá. A történet nagyon megrázó és hát azt sem mondhatom, hogy a végére elértem a "katarzist". Mert hát sajnos nem! Egyáltalán nem! Sőt! Történet: adva van egy okos, szorgalmas, és tényleg minden szempontból jó tinédzser, akit testileg és lelkileg is folyamatosan sanyargatnak, bántalmaznak. A nagybátyja és a nagynénje fogadta be és ez a bizonoys "kedves" nagynéni folyamatosan kegyetlenkedik a lánnyal!!! És élvezi is azt, amit a lánnyal művel! Meg van határozva, hogy mit és mikor ehet, mikor és meddig fürödhet Emma. Iszonyat, hogy mit meg nem tesz szegény lánnyal! A nagybátyja meg tudja, hogy mit tesz a felesége, de vagy nem akarja tudomásul venni, vagy a lány hibájának tartja. Lényeg az, hogy már csak akkor cselekszik, amikor már késő. Néha már ott tartottam, hogy abbahagyom, mert egyszerűen annyira sajnáltam Emmát!!!! Az volt az egyetlen jó szegény életében, hogy rátalált a szerelem, de még azt is iszonyat félelemmel merte megélni. És hát a vége... végig sejtettem, hogy történni fog valami végzetes, addig szemétkedik az a nő!! ...Emmával fuldokoltam!! És fuldoklom addig, amíg meg nem jelenik a második rész, ..."remélem" nem 2015-ig kell várni! :(
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
ChatBot