Randy Alcorn  |  Louie Giglio  |  Max Lucado  |  John Piper  |  Ravi Zacharias

Jézus Biblia - Hatvanhat könyv, egy történet egyetlen névről

ez az a nap! alapítvány  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLÁS, VÁSZONBORÍTÓS  |  2099 oldal

A Jézus-Biblia különlegessége, hogy Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, valamint neves teológusok magyarázó kommentárjai is olvashatók az egyes fejezetekhez kapcsolódóan. Hisszük, hogy nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy miként kapcsolódnak az Ó- és az Újszövetség könyvei egyetlen nagy történetként egymáshoz, miközben egységesen Isten Fiára, Jézusra, a mi Megváltónkra mutatnak. A kiadvány további különlegessége, hogy a Biblia könyvei előtt egy QR-kódot találsz; ezek egy-egy olyan online lejátszható dicsőítő ének linkjét tartalmazzák, mely üzenetében az adott könyv mondanivalójához kapcsolódik.

Hatvanhat könyv, egy történet egyetlen névről.

Még mielőtt Jézus Krisztus a Gecsemáné kertjében sétált volna, már ott sétált az Éden kertjében. Mielőtt Jézus ígéretet adott a tanítványainak, ő adott ígéretet Ábrahámnak is.

Jézus Krisztus ott van a Genezisben, ott van az Exodusban, vele találkozhatunk a prófétai iratokban, és ő van ott a Zsoltárokban is. Jézus ott van a Római levélben, ahogyan ott van A jelenések könyvében. Nem volt őelőtte egyetlen pillanat sem, mint ahogyan nem lesz egyetlen pillanat sem nélküle. "Kr. e." és "Kr. u." ilyen értelemben nem létezik!

Erre mutat rá a Jézus-Biblia. Hatvanhat könyv, egy történetet, és az egész egyetlen névről. A kötetben található több mint 1000 cikk és tanulmány elkészítésében olyanok működtek közre, mint Louie Giglio, Max Lucado, John Piper vagy Randy Alcorn. A Jézus-Biblia egy olyan gazdag és alapos tanulmányozó Biblia, amelyet bárki képes elolvasni, megérteni és élvezni.

A Jézus-Biblia nyomtatása két színnel készült, Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, a bibliai könyvek előtt pedig QR-kódok találhatók, az egyes könyvek tartalmához illeszkedő, Jézust dicsőítő énekek linkjével.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 17 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 16 625 Ft

A termék megvásárlásával

1 662 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ez az a nap! alapítvány
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:2099
BorítóKEMÉNYTÁBLÁS, VÁSZONBORÍTÓS
Súly1150 gr
ISBN9786150075136
Árukód2772141 / 1217252

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 17 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 16 625 Ft

A termék megvásárlásával

1 662 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!