Polgár Árpád

Egy polgár sorsa

boook kiadó kft  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  455 oldal

A Polgársors című önéletrajzi regény bővített kiadása képekkelA Polgársors második, bővített kiadásában Polgár Árpád újra elmeséli a történetét, egészen napjainkig.

Szerelmeken, házasságokon, gyerekeken és barátságokon keresztül bontakoznak elénk a békéscsabai színészi élet, majd később a budapesti vállalkozások fentjei és lentjei, egészen az amerikai áloméletig. Egy ka­landos, de olykor fájdalmas döntésekkel teli út Zalaszentgróttól Floridáig. Árpád életében fontos szerepet játszanak a sors által adott lehetőségek, ugyanakkor ő az amerikai self-made man megtestesítője, aki megragad­ta ezeket a lehetőségeket, küzdött értük, és élt velük. Majd eldob és borít mindent, mert rájön, hogy az igazi siker és boldogság titka nem a pénz­halmozásban rejlik.

A könyv egy a "jég hátán is megél" ember életén keresztül az elmúlt év­tizedek változásait mutatja meg, hogy hogyan hatottak azok egy ember sorsára. Hogy hogyan lavírozhat végig zsigerből valaki több rendszert, és találja meg benne mindig a fel- és kivezető utat. Hogy mi az emberi oldala annak, amit mások kívülről csak sikeresnek látnak, és sokszor irigyelnek. Hogy hogyan hajszolja, és találja meg egy polgár mindig az újabb moti­vációt még az akadályokban is. Hogy hogyan tud belevágni, sikerre vinni, vagy kiszállni egy az életet minden áron szerető és teljességében megél­ni akaró férfi. Hogy hogyan sikerül pont ennek az egynek kitörnie. Hogy mi a siker ára, és Árpád mennyit hajlandó ezért megfizetni és feláldozni.

Bátran mondhatjuk, hogy Polgár Árpád története több gazdasági és po­litikai korszak ironikus és önironikus lenyomata, amelyben a túlélésért sokszor meg kellett tanulni lavírozni. A csengőfrász, az ügyeskedések korától egészen napjaink influenszer-világáig. A nyitott végű életrajz a szerző útja a boldogulástól a boldogságig úgy, hogy mer őszinte és töké­letlen ember maradni.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó boook kiadó kft
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:455
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1386 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9786156488091
Árukód2765410 / 1212784

Vásárlói értékelések, vélemények

(15 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál