Pokoli báléjszakák

Áll a bál, de para! Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények. Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba... Márpedig ő... bővebben
20% kedvezmény! Kosárba
3 699 Ft
2 959 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Borsi
Szörnyű könyv, a novellák nagyon gyengék benne kb. csak 1-2 értékelhető, de az se nagy szám.
zsuzsi
hát....én még nem olvastam, de a tartalmáról és a boríítójáról ítélve kb. az alkonyat-újhold-naofogyatkozás-hajnalhasadás és az éjfélnap féle könyv lehet. és mégegyszer mondom ez nem olvasói vélemény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sipos Katalin
Én is csalódtam benne, sokkal jobbra számítottam. A novellák rövidek és nem is olyan jók. Örülök, hogy nem vettem meg a könyvet, csak a polcomon porosodna.
Mazur Eszter
Kicsit csalódott vagyok mert jobbra számítottam!Se eleje se vége!A 2. történet volt szerintebb a legizgibb!1x el lehet olvasni!
Alien
fantasztikus. egy szóval ha kellene jellemeznem. imádom. nem bírtam letenni..elkezdtem, és az utolsó lapig végig olvastam. magával ragadnak a történetek. az összes nagyon jó lett. egy dolgot sajnáltam benne, hogy nagyon rövidek. jó lenne ha ez csak valami ízelítő lenne mindegyik történetből...egyenként olyan 600 oldalas könyvhöz:D
mazsola
Hát nekem ez a könyv személy szerint nem lett a kedvencem. A történetek ellentmodanak egymásnak és igazából se elejük se végük. Nem szeretném senkinek sem a kedvét elvenni tőle, de én azért vettem meg mert Stephenie Meyer is írt bele, viszont az ő története sem tetszett annyira.
Nana
A könyveben lévő történetek nagyon jók! Csak azt sajnálom, h túl rövidek, és nem nyerünk belöle betekintést a későbbi eseményekbe. Így úgy tünhetnek, h befejezetlenek, és csak egy kis ízelítőt kaptunk a nagyobb sztoriból. De ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, ha egy jót akar borzongni, és szereti a természetfeletti, nem hétköznapi kalandokat :)
BOG*
szerintem iszonyat jó. ajánlom mindenkinek. én már 3x is elolvastam...
Suha Rózsa Judit 14 éves
Ez a könyv a VILÁGON A LEGJOBB KÖNYV a legtisztább szerelem ami csak létezik benne van ebben a könyvben és aki olvassa az csak tanúsítani tudja hogy milyen tiszta szerelem van ebben a könyvben én IMÁDOM és meghalnék érte ÉN akinek csak tudom ajánlani tudom szóval olvassátok és adjátok tovább az élményt!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6