Vadnyugat - Észak-Amerika legszebb nemzeti parkjai - A Grand Circle

A sorozat első kötetében a szerző a geológiai csodáiról híres dél-nyugat nemzeti parkjaiban(Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon, Arches) tett utazásainak élményét osztja meg az olvasóval. A túraútvonalak leírása mellé adott információk egyaránt segítik azt, aki utazni vágyik, és ablakot nyit egy különleges világra azoknak, akik még csak barátkoznak... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont
5 db alatt
Budapest, VIII. kerület Libri Corvin Plaza
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Összes bolt mutatása
Eredeti ár: 6 600 Ft
Online ár: 6 270 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 627 pont
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tommy
Több ez a könyv úti leírásnál, csodaszép képeknél, utazási tippeknél, javaslatoknál és kedvcsinálónál. Kiérződik belőle a szerző lénye, személye, jószándéka, adni akarása. Sokat ad, cserébe pedig "csak" az olvasó legértékesebb kincseit kéri: figyelmét és idejét. És ez így egy fair deal.
Norbert Csonka
Szívfacsaró elvágyódás, ezt az érzetet keltetti bennem a könyv miközben olvasom. A megannyi egész oldalas kiváló minőségű fotók, melyek olyan színekben mutatják a tájat, hogy létezéséről talán tudni sem véltem, a személyes történetek izgalma olykor meghittsége és a monumentális tér és idő keltette apróság érzet, egyértelmű felfedezésre sarkal.Eddig nem volt bakancslistás az élmény átélése, a Föld ezen pontján. Eddig! Köszönöm.
Csorba Gáborné
Szerencsés vagyok, hogy bepillanthattam egy csodás könyv születésébe. A gyönyörű fotók és történetek Észak-Amerika felfoghatatlanul szép és izgalmas nemzeti parkjaiba röpítettek el. Úgy éreztem időutazáson vagyok, hiszen ahogy azt az író mondja "a táj évmilliók örökségét hordozza". Nagy élmény volt! Köszönöm!


Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot