Paula Hawkins

A víz mélyén

21. század kiadó  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  367 oldal

A várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg - és hoz felszínre.
Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.

A lány a vonaton című regényhez hasonlóan PAULA HAWKINS újabb története is megállíthatatlanul sodorja az olvasót a végkifejlet felé, bizonyítva, hogy az írónő nagy ismerője a női léleknek és az emberi ösztönöknek.
A lány a vonaton az elmúlt évek legnagyobb sikere volt a magyar és a nemzetközi könyvpiacon. A szerző második thrillerére két évet kellett várni. De - ahogy az első olvasók egybehangzóan állítják - megérte.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 245 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó 21. század kiadó
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:367
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly524 gr
FordítóTomori Gábor
ISBN9786155638589
Árukód2697312 / 1164752

Vásárlói értékelések, vélemények

(22 vélemény)
Dominika Ugró
2017. 09. 02.

Fantasztikus...eszméletlen befejezéssel...

Éfoj
2019. 02. 01.

Ez egy akkora nulla volt, hogy már bánom, hogy elolvastam. Eleinte nem is értettem a cselekményt sem, nagyon zavaró, hogy minden szereplő E/1-ben számol be. Annyira nagy dobást szeretett volna ezzel a könyvvel, hogy a végén lett egy katyvasz, a csattanóról már nem is beszélve Mikor elolvastam az utolsó mondatot, csak az jutott eszembe, hogy neeee. ez nagyon gyenge. Senkinek nem ajánlom, hogy erre pénzt dobjon ki!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 245 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén