Patrick Ness

Kés a zajban - Chaos Walking trilógia I.

vivandra könyvek  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  460 oldal

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.

Töltse le Patrck Nass - Viola - Chaos walking történet című írását ingyenesen, pdf formátumban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó vivandra könyvek
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:460
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly420 gr
FordítóHotya Hajnalka
ISBN9789638883940
Árukód2215222 / 1070928

Vásárlói értékelések, vélemények

(5 vélemény)
Lóránt
2011. 03. 14.

Igazán magávalragadó. Ugy vélem iagzán megérdemelné a könyv hogy gyorsabban forditsák le a folytatását. Fiatalabbaknak és idősebbeknek is kiváló olvasmány. Személy szerint 2 nap alatt elolvastam, nem birtam lerakni. Csak ajánlani tudom.

klau
2012. 07. 25.

Imádom.Nagyon beleéltem magam. Esküszöm még könnyeztem is. Alig bírtam letenni ugyszintén 2 nap allat olvastam ki. Fantasztikusan magávalragadó egy könyv, az biztos.

Kaposvár Könyvesbolt
2013. 04. 17.

Annak ellenére, hogy ifjúsági könyvként van feltüntetve, bátran olvashatják olyan felnőttek is, akik szeretik az izgalmas és fordulatos történeteket. Ness különleges világba viszi az olvasót, ahol a férfiak hallják/látják egymás gondolatait és sajátságos politikai rendszerben és történelemben élnek. Aztán persze minden megváltozik. Egy űrhajó zuhan le, aminek egyetlen túlélője egy lány, Viola. Vele találkozik Todd, Prentissváros ifjú lakója, aki addig még sosem látott ellenkező nemű lényt, csak a férfiak fejében. Viola "néma" a fiú számára, vagyis nem hallja mit gondol... Hogy miért csak a férfiak hallják egymást? Miért üldözik őt és Violát ezért? Mik azok a titkok a történelmükből, amikre fokozatosan derül fény? Lebilincselő, ötletes és remekül megírt történet. Rengeteg klasszikus irodalmi, pedagógia, és történelmi elemekkel is teletűzdelt kötet. Csillagos ötös.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Csernus Imre: A magyarDr. Csernus Imre: A magyar