Paris Hilton

Egy örökösnő vallomásai - Csajos-cserfes kukucs a mísz póz mögé

athenaeum kiadó kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  192 oldal

"Úgy tűnik, rengeteg ember ért félre engem. Tulajdonképpen szinte minden, amit magamról olvasok, totál nevetséges ... Így végül eldöntöttem: Ám, legyen!"
Paris Hilton olyan életet él, amilyenről a legtöbb lány csak álmodik. Erről a mesés életről mindennap pletykalapok ezrei számolnak be, de tehet ő erről? Hisz csupán gazdag, előkelő családba született, és húszéves korára ruháival együtt a gátlásaitói is megszabadult. Most azonban úgy döntött, jókora pofont ad a média által sugallt hamis képnek, és önironikus humorral teli könyvében megengedi, hogy bekukucskáljunk egy valódi örökösnő/modell/szÍnésznő/énekesnő életébe. Mire megismerjük Paris minden örömét, bánatát és gondolatát (mert neki olyan is van), mi magunk is megtanulhatjuk, hogyan teremthetünk magunk köré rózsaszín égboltot gyémánt csillagokkal.
Az Egy örökösnő vallomásai több mint háromszáz színes képpel mutatja be a világ legismertebb milliárdosának sajátos, egyedülálló világnézetét. Paris Hilton tűsarkakon tipegő lábai előtt hever az egész világ.
"Paris fiatal, gyönyörű lány, egészen különleges stilusérzékkel. Ő és én egyformák vagyunk abban, ami a világon leginkább számít: elfogadjuk, értékeljük és szeretjük önmagunkat, így aztán az egész világ imád minket." Naomi Campbell

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó athenaeum kiadó kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:192
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly660 gr
IllusztrációKÉPEKKEL
FordítóSteiner Kristóf
ISBN9789639615632
Árukód2123307 / 1021353

Vásárlói értékelések, vélemények

Tamaskovits Nóra
2008. 01. 03.

Szerintem Szuper Könyv:) A barátnőmnek megvan, és egyszer csak úgy beleolvastam! Sohasem kedveltem Parist...de ezzel a könyvvel egészen megszerettem! Igaz, hogy sok-Sőt rengeteg-hülyeséget csinált, de mégis szeretem:) És amiket az újságok írnak, higgyétek el a fele kamu=):@ Szóval..ez fantasztikus könyv:) Ajánlom mindenkinek;) Én Most rendelem=)

Michelle
2008. 06. 30.

Nagyon nem szerettem Parist. az ismerősöm megrendelte.csak poénból.és végig olvasta.sokszor ugrattam velena csak nem jó könyv?és meglepödtem amikor azt mondta:de.gondoltam megrendelem.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád