Bécsi kávé, pesti lány

A bájos, vörös hajú Répássy Rebeka szereti a magas sarkú cipőket, a drágaköveket és a bécsi kávét. Nem szereti viszont a tenger gyümölcseit, a tolakodó pasikat és a feltűnést. A sors szeszélye folytán mégis egyik pillanatról a másikra az osztrák tévé képernyőjén találja magát, és a Kísérletkastély című valóságshow ígéretes szereplőjeként egy ország... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Saghy Petra
Mint Palotás Petra minden könyvét, ezt is nagyon élveztem. Szellemesen megírt, fordulatos, érdekes és szórakoztató.
kárász leila
Rendkívül kellemes, szellemesen megírt regény. Jó volt kívűlállóként egy kicsit belelesni a tv-s kulisszák mögé...Ennél nekem már csak a Túl az Óperencián tetszett jobban,mert az a leveleknél megríkatott.
kara péter
Remélem,hogy nem ciki, férfiként dícsérni egy női könyvet, de a feleségem javaslatára én is elolvastam. Nagyon szórakoztató, jó kis olvasmány. A négy csillag nem is inkább a szerzőnek,hanem kicsit büntetésből a nyomdának szól. Találtam benne pár hibát.Persze ez a sztorit nem befolyásolja.
Tantos Rita
Nagy felindulásomban ma éjjel a Túl az Óperencián után ezt is elolvastam(szomszédasszony kölcsönpéldányt:D)Tetszett, de nem a tv-s 'titkos' világ vagy a sztori miatt elsősorban. Persze az is szellemes, de szerintem a cikkek adják a tartalmi gerincet. Nekem ez adta a pluszt a többi úgymond női könyvhöz képest. Egészen belejött Palotás Petra az írásba, kíváncsi vagyok lesz -e folytatás. Én nem bánnám.
Keményné Éva
Rendkivul szellemes, mai tortenet. Raadasul nekem, aki otthonrol messzire kerultem, nagyon jot tesz a kozeli, romantikus Becsrol olvasni. A cikkek akar egy komolyabb műfajban is megallnak a helyüket.Le a kalappal. Rebekka a lanyomra emlekztet.
kelemen lilla
Annyira örülök,hogy már magyar szerzők is tudnak élményt nyújtani ilyen jellegű könyvekkel. Nagy Bécs rajongóként én kritikus olvasónak számítok. Hát mit mondjak, nagyon jó volt újra ott kalandozni. Persze egy ilyen bizarr történetbe ágyazva még a valóságnál is érdekesebb. Az egyik cikk különösen nagy hatással volt rám...
könyvmoly
számomra is kellemes csalódás volt, az felületesnek gondoltam, de valóban nagyon sok elgondolkodtató gondolat van benne. Érdemes elolvasni, egy nap alatt végezni is lehet vele.
nárai naema
Kellemes csalódás. Valahogy tv-s előítéleteim voltak.Szórakoztató,elgondolkodtató. Jó a szerző stílusa. Várom az új könyvet.Üdv aLibri olvasóknak Rebeka alakját talán még jobban ki lehetett volna dolgozni.
szabó klára
Én már a PapásMamásnak is nagy rajongója voltam,és bár ez teljesen más világú könyv, engem remekül kikapcsolt egy téli hétvégén. Ötletes,vicces, jó stílusú.
Molnár Klára
Nagyon szerettem, szórakoztató,bájos és izgalmas történet. Alig bírtam letenni, mert egyáltalán nem volt kiszámítható mi fog történni.Répássy Rebeka karaktere egy olyan igazi modern fiatal nő, akinek problémáival, gondolataival sok 30 körüli nő tud azonosulni. És ami számomra nagyon meghatározta a könyvet, hogy amellett, hogy szórakoztatót, még mély és igaz gondolatokkal volt fűszerezve a szerelemről, barátságól és az életről. Biztos vagyok benne, hogy ezt a könyvet nem egyszer vettem le csak a polcról!
Molnár Klári
Nagyon szerethető, bájos, és izgalmas fordulatokkal teli könyv. A főhős karaktere, nagyon közel állt hozzám, némely gondolatát magaménak éreztem, hisz Répássy Rebeka egy igazi mai fiatal nő, valódi problémákkal, kétségekkel. Két nap alatt kiolvastam, de csak azért mert muszáj volt letennem a könyvet, egyébként egy nap is elég lett volna. Számomra nagyon szórakoztató volt miközben néhol nagyon komoly mondani valója volt a szerelemről, kapcsolatokról és az életről.
Schmidt Zsuzsanna
Nagyon fordulatos,elgondolkodtató,szórakoztató ,csavaros könnyed olvasmány.A szerző nagyon fordulatosan szövi a szálakat,hogy az olvasó alig bírja letenni.Van benne szerelem,barátság,cselszövés,izgalom,csalódás ,és a végén hatalmas fordulat.Remek olvasmány.Gratulálok a szerzőnek!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31