Pálffy István

Szlovákia - Konyha-kultúra-kalauz

pro európa kiadó  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  144 oldal

A szlovák konyha közös kincsünk ebben a földrajzi és kulturális térségben. Ha a tehetősebb csehek trinitáriusa a hús, krumpli, káposzta hármasa, akkor a szlovákoké hasonló szentháromság, azzal, hogy a hús helyébe a sajt lép. A szegényebb szlovák nemzetiség ételei is a mi közös közép-európai konyhánkat gazdagítják. A magyarok között is ismert és kedvelt ételük a brindzás sztrapacska. Nem más, mint krumplis galuska, mondhatnám gnocchi, juhtúróval. Ha pedig még egy kis pirított szalonna is kerül a tetejére, akkor helyre áll a világ hármas egysége.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék megvásárlásával

331 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó pro európa kiadó
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:144
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly530 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9789630643894
Árukód2109484 / 1017263

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék megvásárlásával

331 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat