Assassin's Creed - Testvériség

"Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem." Az egykor oly dicsőséges Róma romokban hever. A városban szenvedés és pusztulás az úr,... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 270 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fazekas Péter
Ugyan még mindig erőteljesen érződik rajta, hogy egy számítógépes játékra épül, a küldetés-alapú felépítésből adódóan néhol fura párbeszédekkel találkozhat az olvasó, illetve a cselekmények összefűzése is hagy némi kívánnivalót maga után, de összességében jobban sikerült, mint az első rész. A történet pedig egészen érdekesen alakul, ha nem is minden esetben, de időnként képes feledtetni a fentebb említett hiányosságokat is.
Bíró Zoltán
Bárkinek ajánlom ezt a könyvet,de nem csak ezt az egy könyvet hanem a egész Assassin's Creed könyvsorozatot.Nagyon jól levan írva benne minden, rendkívül szórakoztató volt a számomra!
Kovács Rebeka
Tapasztalatom szerint az EGÉSZ KÖNYVSOROZAT kiváló, kielégítő az olvasása. Tartalmas, nem csak a történet de a szereplők és az események szempontjából is. Bevallom, jómagam is kipróbáltam a videó játékos változatát is, de csak később, mikor a könyveket már javában olvastam. És muszáj elmondanom, hogy a könyv és a játék nem ugyanaz, az előző véleményezést megcáfolva, nem amolyan "leírás" a játék menetéhez. Viszont a játékban gyakran vannak dialógusok és elbeszélések a történettel kapcsolatban, amik még érdekesebbé teszik, sőt az utolsó részekben már különböző történelmi eseményeket és/vagy helyszíneket, épületeket jelentetnek meg és adnak hozzá leírást is,ismertetést. Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek, ezt az egészet, így, 15 tinédzserlányként is! :)
Gátay László
Szerintem ez egy ócska sorozat maximum egy tinédzser tudja élvezni akinek segít a x box játékban kitalálni hogy mi az adott pályán a feladat ha nem beszél angolul. Értelmes embernek nem ajánlom,irodalmi értéke egy 5 éves gyerek szintjén mozog!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot