Napoleon Hill

A Siker Törvénye Tizenhat Leckében I-IV. Kötet

A SIKER TÖRVÉNYE TIZENHAT LECKÉBEN

success development s.r.o.  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNY KÖTÉSBEN  |  1092 oldal

Ez a könyv-sorozat Napoleon Hill 20 éves munkájának gyümölcse, amit Andrew Carnegie az egykori skót milliárdos felkérésére készített. A szerző több száz sikeres és több tízezer sikertelen embert interjúvolt meg, hogy megfejtse a siker és a kudarc titkait. Napoleon Hill a könyvekben leírt elvek alkalmazásával adta ki ezt a sorozatot, miután több ezer embert tanított eredményesen, a könyvekben lefektetett alapelvekből egy tanfolyam keretében. A tanfolyamon résztvevő kereskedők igazolták, hogy a könyvekben leírt elvek következetes használatával bármit megszerezhetnek amire csak az életükben vágynak.

Később a könyveket az ipar akkori irányítói levették a piacról, mert titokban akarták tartani a benne lévő tudást. Örömmel adjuk át önnek először magyar nyelven, A Siker Törvénye teljes, cenzúrázatlan, eredeti kiadását, amely minden titkot tartalmaz, melyet a világ legsikeresebb és leggazdagabb emberei birtokolnak. A történelem igazolja ezt az állításunkat.

Hiszem, hogy ezekben a könyvekben a szerző energetikai kódot rejtett, ami azt eredményezi az olvasás folyamán, hogy ismereteket juttat az elmébe, stabil információkat a hagyományos énünktől függetlenül, szűretlenül. Így az olvasó élvezheti a szerző abbéli szándékát is, hogy ezáltal megemelkedik a tudatossága. (Tudatosságon az egyén felébredettségi fokát értem.) Éppen ezért a kiadó ragaszkodott az 1928-as stílushoz, régies szófordulatokhoz, így megtartva az eredeti könyv 100%-os, tiszta mondanivalóját.

Ön egy első osztályú különleges könyv-sorozatot tart a kezében. Törekedtünk az elérhető legjobb minőségre az anyagok és a kivitelezés tekintetében egyaránt, mert hiszünk abban, hogy a külső megjelenés tükrözi a belső tartalom értékét. Könyveink kemény műbőrkötéssel, aranyprégeléssel, arany könyvjelzővel és minőségi ivory papírral készültek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 23 940 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 22 743 Ft

A termék megvásárlásával

2 274 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó success development s.r.o.
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:1092
BorítóKEMÉNY KÖTÉSBEN
Súly2020 gr
Sorozat A SIKER TÖRVÉNYE TIZENHAT LECKÉBEN
FordítóVajda Éva
ISBN9788097307479
Árukód2733904 / 1190039

Vásárlói értékelések, vélemények

(4 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 23 940 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 22 743 Ft

A termék megvásárlásával

2 274 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád