Nagy Eszter

Már megint... Naugye

könyv guru  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  132 oldal

Amikor 2021 tavaszán Nagy Eszter első könyve megjelent, a magyar Bridget Jonesként emlegették. A párhuzam nem véletlen, hiszen angol "kolléganőjéhez" hasonlóan őt is egy naplóregényből ismerhettük meg. Mégis van köztük egy óriási különbség. Míg Helen Fielding közkedvelt karakterének történetét a képzelet szülte, addig Eszter a saját életéről mesél nekünk - immár a második kötetében.
Nem beszél mellé, nem csomagolja selyempapírba az igazságot, egyszerűen csak kimondja, amit gondol. Sőt, szarkasztikus humorának hála, még viccet is csinál a gondjaiból. Mi pedig vele együtt nevetünk rajta - és közben persze magunkon is. Mert Eszter ismeri a legsötétebb gondolatainkat, a legnagyobb félelmeinket és átérzi a kétségbeesésünket is. Pontosan tudja, milyen nehéz, ha az ember egyedül neveli a gyermekeit és azt is, hogy albérletből albérletbe költözni felér egy horrorfilmmel. Ráadásul sokakhoz hasonlóan ő is naponta megkapja azt a bizonyos rettegett kérdést: "Hogy lehet az, hogy egyedül vagy?".
Ne tévesszen meg senkit a rózsaszín borító! Eszternek ugyanis esze ágában sincs tündérmesét írni, sőt! Szembeszáll a közösségi média kifilterezett valóságával, és szerethetővé teszi a tökéletlen tökéletességet. Miért ne viselhetnénk büszkén mi is a sebezhetőségünket?

Naugye? Naugye!

Barna Borbála
újságíró
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 674 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyv guru
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:132
BorítóKARTONÁLT
Súly144 gr
Illusztráció10 DARAB ILLUSZTRÁCIÓ
ISBN9786155758997
Árukód2758878 / 1207797

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 674 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk