Müller Péter

Jóskönyv - Ji-King mindennapi használatra

alexandra kiadó  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  368 oldal

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi Ji-Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélni lehet: kérdezni lehet tőle, s mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint valóban láthatatlan "Szent Szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. Ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol! Megmondja, mi a jó. Megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen, s ne rossz. Ezért lett a címe: Jóskönyv. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani. Ott szólít meg, ahol sorsunk formálása rajtunk áll. Élni segít...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
  

A termék megvásárlásával

321 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra kiadó
Oldalak száma:368
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly640 gr
ISBN9789633700761
NyelvMAGYAR
Kiadás éve2006
Árukód2083085 / 1008397
FormátumA 5 210 X 148

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Kelemen Gábor
2002. 04. 05.

Szerintem nagyon jó könyv. Először kételkedtem benne, de bebizonyosodott, hogy valóban a legjobb tanácsot adja. Ezek a tanácsok megvilágítják az élet működési folyamatát. Megmutatja, miképp éljük az életünket azért, hogy teljesebb legyen. A lényeg, hogy higgyünk benne! (nálam bejön)

Bátorfi Melinda
2003. 01. 13.

Sokat veszít,aki nem veszi meg...válaszokat és igaz segítséget olyan kérdésekre,amelyek hátterét csak te ismerheted.Hit nélkül nem müködik.Fantasztikus!

Péter Szabó Istvánné
2005. 10. 25.

A Jóskönyv 2002-ben került először a kezembe. Beleolvastam, ...és azóta a mindennapjaim része. Eleinte kicsit féltem kérdezni, féltem a válaszoktól, attól hogy nem fogom tudni helyesen értelmezni,..de mára már el sem tudom képzelni nélküle az életem. Mindenben kikérem a "tanácsát",...s még soha nem csalatkoztam benne! A legjobb "barátom" lett, bizalmasom, segítőm. Tanácsaival az életem hatalmas változáson ment keresztül, az álmaim sorban valósulnak meg, a szeretetem egyre erősebb és "fényesebb", a hitem megingathatatlan!... Köszönöm Müller Péternek, hogy "lejött közénk", hogy "van nekünk", és hogy ekkora csodát alkotott számunkra!Egyik további, hatalmas álmom, hogy egyszer személyesen is találkozhassam Vele,tanulhassak Tőle! Addig is nagyon jó egészséget kívánok Neki, és ....Áldja meg az Isten! Tisztelettel:Péter Szabó Istvánné

Va Lacky
2005. 11. 25.

Szinte hihetetlen! Eddig még soha nem csalódtam benne. Tudom, hogy igazat mondd, mindig a kérdésre válaszol, mégis mindegy egyes alkalommal a fejemet csóválom, hogy ilyen nincs!!! Az eddigi legfontosabb kérdést a napokban tettem fel és nagyon féltem a választól, de a könyv megnyugatott azt kell tennem, amit belül is helyesnek éreztem. A kivitelezés még hátra van, de csak pozitív lehet a dolog... Mindenkinek ajánlom!!!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

  

A termék megvásárlásával

321 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Csáki Judit: Alföldi - Rajtam nem múltCsáki Judit: Alföldi - Rajtam nem múlt