Rákmegelőző és gyógyító diéta - Makrobiotikus egészségvédelem
kossuth kiadó zrt | 2013 | MAGYAR nyelvű | FLEXI | 414 oldal
Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből sarjadt korszerű makrobiotikát. Michio Kushi több tucat könyv szerzője, a Kelet-Nyugat Alapítvány, a Kushi Alapítvány és az Egy Békés Világ Alapítvány létrehozója és elnöke, aki rákellenes tevékenységéért tudományos és amerikai törvényhozási, valamint ENSZ-elismerésben is részesült. Michio Kushi az Egyesült Államokban, Brookline Massachusettsben él, és a közelben van a nevét viselő intézet, amely a makrobiotikus elmélet és gyakorlat világközpontja. Emberek ezrei tanulták ott a makrobiotika alapjait és sok százan az elmélyültebb ismereteket, amelyek sarokköve annak átérzése, hogy az ember egyéniségét, viselkedését miként formálja a környezete, ezen belül a táplálék, amelyet elfogyaszt.
A makrobiotika az egyensúly megtartására, illetve visszaállítására összpontosít, és ha már nem az egészség megőrzése a cél, segít helyreállítani a megbomlott arányokat. A Kushi Intézetben kifejlesztett tudományos megalapozottságú makrobiotikus alternatív megoldások sokak számára hozták már el a gyógyulást.
A termék megvásárlásával
323 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | kossuth kiadó zrt |
---|---|
Kiadás éve | 2013 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 414 |
Borító | FLEXI |
Súly | 520 gr |
Fordító | Németh Ferenc |
Fordító | Recski Ágnes |
ISBN | 9789630975063 |
Árukód | 2234074 / 1088764 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
323 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes