Michelle Richmond

A köd éve

tericum kiadó kft.  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  498 oldal

Vannak az életben pillanatok, amelyeket nem lehet visszafordítani. Abbynek csak néhány másodpercre kalandozott el a figyelme, s Emma, vőlegénye hatéves kislánya, eltűnt a San Franciscó-i tengerparton, beleveszve a ködbe. Mi történt Emmával? Elrabolták? Vízbe fulladt? Abby az egyetlen, aki mindvégig nem adja fel a reményt. Az emlékezet apró szilánkjait rakja össze, hogy eljusson ahhoz az egyetlen másodperchez, amely elvezeti a megoldáshoz. Egy különleges szörfdeszkát kell megtalálnia, a szőke férfit, a sárga furgont. Abby Costa Ricára indul... Michelle Richmond regénye 2007-ben elnyerte a The Book of the Year (Az év könyve) díjat az Egyesült Államokban, nyolc nyelvre fordították le. A regényből hamarosan film készül.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 391 Ft

A termék megvásárlásával

339 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó tericum kiadó kft.
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:498
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly650 gr
FordítóPáll Márta
ISBN9789639633438
Árukód2146184 / 1031659

Vásárlói értékelések, vélemények

NN
2008. 10. 08.

Számomra túlságosan lapos és eseménytelen volt, az utolsó 80 oldalban történik szinte minden. A történet sem volt egyedi, eléggé felkapott téma ez mostanság sajnos.

Lehóczky Rita
2008. 11. 15.

Nekem viszont pont azért tetszett, mert sok-sok lapon keresztül mutatja be, mennyire szörnyű így várakozni, keresni, milyen az, amikor eltűnik egy kisgyerek, és utána nem történik SEMMI, csak a nagy bazi reménytelenség van veled. Az egész könyv nagyon hiteles volt számomra. A végkifejlet pedig pláne - miután letettem a könyvet, úgy éreztem, hogy ennek nem lett volna szabad így történnie, de máshopgy nem történhetett volna. Nagyon ajánlom a könyvet.

Őze Dóra
2009. 06. 16.

én egy újsában olvastam az ajánlásnál.már a címe is megfogott . Imádom az ilyen féle történeteket. Én mindig elolvasom az utolsó oldalt ,hogy ne legyen nagy csalódás. tudtam hogy egy Jake nevü lesz a pasija de akkor ki az a másik ember. nem értettem és igazából kezdtem félni,hogy nem fog tetszeni. elkezdtem olvasni és most a negyedénél tartok. teljesen félek,hogy nagy csalódás lesz. szerintetek folytassam, és végig olvassam vagy csalódni fogok? aki már elolvasta adhatna tanácsot. de olyan szemszögből nézzétek hogy 16 éves vagyok még csak és ez sztem egy elég durva darab.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 391 Ft

A termék megvásárlásával

339 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal