Mészáros Tibor  |  Voleszák Zoltán

Villásreggelitől a gálavacsoráig - A rendezvényszervezés elmélete és gyakorlata

GASZTRÓ KÖNYVEK

magánkiadás  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  600 oldal

Míg a villásreggelitől eljutunk a gálavacsoráig, a gasztronómia minden fortélyába bepillanthatunk: a terembeosztástól a pezsgőbontásig, a Hubertus-büfé menüjétől a kávészünet megszervezéséig, az asztalterítéstől az abroszhajtogatásig, a kiskanáltól a gyertyatartóig. Egyszóval minden részletre kiterjed ez a maga nemében páratlan, a rendezvényszervezés szakirodalmában a legszínvonalasabbak közé tartozó kézikönyv. A vendéglátó-ipari tanulók, főiskolások, frissen végzett vendéglátó-ipari szakemberek, rendezvényszervező vállalkozók részére összeállított kötet megismertet a rendezvények általános tudnivalóival, bemutatja a legfontosabb rendezvénytípusokat, lebonyolításuk feltételeit és szervezési elveit. A könyv külön erénye, hogy minden témakörhöz konkrét javaslatokkal szolgál. A terítés módját, az asztalok elrendezését, a térbeosztást szemléletes ábrák illusztrálják, külön menüsorok, a résztvevők számához igazított étel- és itallisták teszik a könyvet könnyen kezelhetővé, áttekinthetővé, a gyakorlatban is használhatóvá.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 693 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magánkiadás
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:600
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1130 gr
Sorozat GASZTRÓ KÖNYVEK
FormátumB 5 250 X 175
ISBN9789634602620
Árukód2084874 / 1009001

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 693 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat