Mennyből a csontváz

Imogen, a szabadstílusban szeánszozó, kissé különc özvegyasszony karácsonyozásra várja hipochonder öccsét, Valdust, és menopauzás húgát, Genevát. Továbbá kisakaratú unokaöccsét barátnőstől, valamint ábrándos kuzinját, Aetnát. Utóbbi boldogtalan ara és Shakespeare-rajongó. A meghívottak útnak indulnak a vidéki házhoz. Soha nem látott jégvihar támad... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 085 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
novara
Eddig mindent olvastam Tőle, sajna ezt az utolsót még nem. De már nagyon várom. Nem ismerek Hozzá fogható írót, aki ennyire élvezhető sok-sok éven át. Mindíg megajándékozottnak érzem magam egy egy könyve befejezése után, és mikor újra előveszem, megint a hatása alá kerülök. Csak sajnálni tudom azokat akik kihagyják.
Barka
Az írónő könyvei közül ez lett az egyik kedvencem. :) :) :)
bogi
Egy hosszu hetvege alatt kiolvastam es remekul szorakoztam!! :-)
rekabeka
Vegre megint egy igazan jo konyv tole! Remekul szorakoztam, bar a csalad neha furcsan nezett ram, de ez az egyik ismertetojele annak, hogy valaki Fable konyvet olvas... :-)
Szkeptika
Megnyaltam utána a bajuszomat, tíz ujjamat. Nálam tízcsillagos. **************
Szegő Lindi
Én nagyon szeretem az irónő könyveit, és ezt a gyermekét is nagy örömmel olvastam. A helyzet az hogy az ő nyelvezetét érteni kell, és hálisten sokan szeretik ezt a fajta humort amit ő képvisel igen egyedien.Nem szerethet mindenki mindent egyformán. A könyvei között azért nem húzható igazán párhuzam, mert többféle stilusban iródtak, egyvalami nem változik. Az egyediség, és az egyedi nyelvezet amelyet forradalmárként mer Fable használni, ami utánozhatatlan.
Utazó0127
Nagyon szerethető ez a könyve is. íén 5-öst adok rá.
Lány a zöld sállal
Nem rossz, de már alig emlékszek rá, hogy mi volt benne. Ha egy könnyed kis nevetgélésre vágysz, akkor príma, és felüdít! Jobban szeretem a régebbi regényeit! Mesemaraton, Sárkánykönny, Varázscsók, Álmok tengere- annyira jók, hogy bár több éve olvastam, mégis olyan tisztán és frissen élnek bennem, minta csak most fejetem volna be az utolsó oldalakat.
Memmi
Hihetetlen, hogy mennyire eredeti a stílusa, utánozhatatlan, zseniális! Imádom a könyveit, mindet olvastam többször is! Mindíg képes megnevettetni! Azt semmiképp nem állítanám, hogy silányodnak a könyvei! Szeretem. Pont.
Móni
Én imádom a könyveit, bár volt egy-két kevéssé fergeteges. Várom, hogy elolvashassan ezt az újat!!!
imas
Hát, az édes, mint a bűn minden, csak nem életigenlő. a mesemaraton 2 szintén nem menő. Vistont ő az egyik magyar író, akinek a könyvei értékállóak az antikváriumpiacon. Rémes, ha ez is gagyi! (még nem olvastam)
Böbe
Nekem az eddig megjelent könyvei közül csak az Édes mint a bün nem tetszett.Minden könyvet többször is olvastam, mert mindig kapcsolodik valamelyik az éppem aktuális hangulatomhoz.
Egy olvasó
Bár még nem olvastam a könyvet,most fogom.Az írónő nem tud olyan könyvet írni ami rossz lenne,csak tudni kell olvasni.
Ursula
Az utóbbi könyvei egyre ócskábbak. Ez is szépen belesimul a sorba...
Adri
Az eddigi könyvei fantasztikusak voltak. Ramélem ennél sem adta alább az írónő.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1