Olthatatlan vágy

Meg Cabot

Rosszul vagy a vámpíroktól? Meena Harper is. A főnökei miatt azonban írnia kell róluk, még ha nem is hisz a vérszívókban. Pedig Meenától nem áll távol a természetfeletti. Tudja, hogyan fogsz meghalni. (Persze, úgysem hiszel majd neki – ahogy más se.) De hiába a jóstehetsége, elköveti a hibát, hogy beleszeret egy modern kori hercegbe. Lucien... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Anaria
Kíváncsivá tett vajon mit kezd Meg az utóbbi évekre jellemző vámpírőrülettel? Kifigurázza, karikatúrát rajzol belőle? Esetleg valami vicces anti-vámpír történettel áll elő? Nehéz újat alkotni ezen a téren, amikor a tévéből, a könyvekből, a moziból is vámpírtörténetek folynak, a maguk édes-bús, jó vagy éppen gengszterlelkű, női lelkeket elszédítő vámpírhőseivel. A történet New Yorkban játszódik és Meg most egyes szám harmadik személyben mesél, ami elsőre furcsa volt számomra, de aztán beszippantott a történet és már nem is foglalkoztam ezzel. Megben az a jó, hogy a főszereplők mellé mindig ír egy-két zseniális mellékszereplőt is, akik szintén megérnének egy misét, vagy akár önálló történetet is. Véleményem szerint ebben a regényben is akadnak szép számmal szerethető karakterek, akik miatt érdemes elolvasni a történetet. Nagy csodára persze ne számítsunk, se tűzijátékra, vagy óriási katarzisra, mindössze egy szórakoztató, izgalmas történetre, vámpírokkal, akcióval, szerelemmel fűszerezve. Kellemes hétvégi kikapcsolódás, megerőltető gondolkodás nélkül.

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6