Napos oldal - KEMÉNYTÁBLÁS

Patnek van egy elmélete, miszerint az élete egy film. Egy film, amelynek nemcsak főszereplője, de nézője is egyben, és amelynek rendezői székéből maga Isten dirigál. Egy film, amelynek csak és kizárólag akkor várja hepiend a végén, ha kiállja a maga elé állított próbatételeket. Ezek után talán nem meglepő, hogy Pat frissen szabadult egy... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 419 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Bata Viktória
A film után olyan érzésem volt, hogy nagyon kellett volna tetszenie, mégsem tudott olyan igazán megvenni. A könyv sokkal jobban sikerült. Egyrészt mivel mindent szigorúan Pat szemével látunk, sokkal jobban bele tudja magát élni az ember a férfi helyzetébe. Másrészt nincs az az idegesítő Hollywood-szaga, mint a filmnek, a tipikus hullámzásával, amikor tudja az ember, hogy jaj, most valami rossz fog történni, de aztán minden jóra fordul (ami kicsit ironikus így belegondolva, hogy Pat végig erről beszél, hogy élete filmjében mikor jön a rossz dolog, amit heppiend követ). Ami nagyon idegesítő: több klasszikus könyvet is spoilerez, de nagyon durván. Úgy emlékszem, hogy a filmben is lelövi a Búcsú a fegyverektől összes poénját, de a könyvben ezt megcsinálja A skarlát betűvel, Az üvegburával, stb. Jó, ez nem a könyv hibája, hanem az én műveletlenségemé, de akkor is, könyörgöm, legalább ne írjon le minden kis fordulatot, amitől élvezetes lehet(ne) az adott könyv olvasása. Egyébként meg könnyű kis nyári olvasmány, ebben a melegben ajánlom mindenkinek!
Eredeti ár: 2 799 Ft
Online ár: 2 659 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
265 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot