Egy haláli szingli meséi - PUHATÁBLA

"Ez a nap - akkor még nem tudtam, hogy a halálom napja - rosszul indult, pocsékul folytatódott és rémesen végződött". Betsy Taylor arra ébred, hogy egy hullaházban fekszik és vámpírrá változott. Ez azonban még mindig jobb, mint halottnak lenni. Betsy emberfeletti képességek birtokába jut, és a másik nemre is elképesztő hatással van. Egy dologgal nem... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Vámpírok, vérfarkasok, alakváltók! Tagadhatatlan, hogy a vámpírkultusz talán sose volt ennyire jelentős és népszerű, mint napjainkban. A Vámpírnaplók és a True Blood mind tévésorozatként, mind pedig könyvként hatalmas siker, de ugyanez a helyzet a Twilight sorozattal is, mely a nagyszerű könyv mellett a mozivásznakon is megtalálta közönségét. A vérszívókra és az őket körülölelő mítoszra épül Maryjanice Davidson regénye, az Egy haláli szingli meséi, melyben a főhős arra ébred, hogy egy hullaházban van, és vámpírrá változott. Hogyan lesz Betsy legrosszabbul induló napja élete fordulópontja, és hogy képes lesz-e uralni emberfeletti képességeit, az kiderül ebből a lebilincselő regényből, melynek minden vámpírkedvelő könyvespolcán ott a helye!

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot