Mark Lawrence

Tövisek királya

SZÉTHULLOTT BIRODALOM TRILÓGIA

fumax kft  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  500 oldal

A fiú, aki király akart lenni, megszerezte a trónt.

Csaták százai perzselik fel a földeket, amint nagyurak és kiskirályok viaskodnak a széthullott birodalom uralmáért. A galádul lemészárolt anyja és öccse megbosszulásához vezető hosszú úton Honorous Jorg Ancrath herceg kiderítette, kik állnak valójában e végtelen háború mögött. Megismerte a játszmát, és elhatározta, hogy ő fogja letarolni a táblát, bármi áron.
Húszezres hadsereg vonul Jorg vára ellen, a próféciák és a nép istenített bajnokának vezetésével. Minden becsületes ember azért fohászkodik, hogy ez a dicső lovag egyesítse a birodalmat, begyógyítva sebeit. Minden jó király tudja, hogy meg kell hajolnia a túlerő és a jövendölések előtt, ha másért nem, hogy népét és birtokát mentse. De Jorg király nem jó király.
Jorg tisztában van vele, hogy a nála sokkal erősebb ellenséget tisztességes harcban nem győzheti le. Ám a tisztességes játszma sohasem szerepelt a tervei közt.

A szépirodalom és a fantasy határait egybemosó regényt a neves műfordító, Gy. Horváth László (Gépnarancs, A hobbit, Pi élete stb.) ültette át magyar nyelvre.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 270 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó fumax kft
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:500
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly680 gr
Sorozat SZÉTHULLOTT BIRODALOM TRILÓGIA
FordítóGy. Horváth László
ISBN9789639861497
Árukód2234783 / 1089479

Vásárlói értékelések, vélemények

Boros Gyevi Szabolcs
2013. 12. 24.

Folytatjuk a Tövisek hercege könyvet, sikeresen bosszút állt anyja és öccse gyilkosán, megszerezte a trónt és király lett. Nyíl herceg vonul ellene hatalmas seregével, de Jorg esze ágában sincs térdre borulni előtte. A csaták gyönyörűen vannak kidolgozva, újabb mágiákat, szerkezeteket ismerünk meg. Fény derül olyan titkokra amelyet jobb lett volna nem megtudni, de nélkülük nem teljes az ember. Nekem jobban tetszett az első könyvnél, mert itt már tudjuk Jorg történetét és szurkolunk neki. Sok mindent be kell vetnie a hatalmas hadsereg ellen, hogy győzedelmeskedjen. Vajon sikerül neki?


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 270 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk