Losonczi Ágnes

Losonczi Ágnes műhelyéből II. - Beszélgetések Losonczi Ágnessel

gondolat kiadói kör kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  167 oldal

Az iskolateremtő, Széchenyi-díjas szociológus, az MTA Szociológiai Kutatóintézetének egyik alapítója pályája során nemcsak jelentős - nem egy esetben úttörő - kutatásokat folytatott, és ezek eredményeit kötetekben bocsátotta közre, de számos alkalommal kapcsolódott be olyan dialógusokba, amelyek éppoly maradandókká váltak, mint tanulmányai és monográfiái.

Mind a zeneszociológia, az életmódkutatás, az egészség alakulásának társadalmi feltételei, vagy a történelmi sorsfordulók lenyomata egyének és családok életén, felkeltette a szélesebb közönség érdeklődését is, és ennek nyomán interjúk mutatták be és "fordították le" tudományos eredményeit az érdeklődők számára. Napilapok, tudományos folyóiratok, rádió- és televízió-műsorok szereplője volt Losonczi Ágnes, s ennek során nemegyszer születtek olyan interjúk, amelyek érvényessége messze túlmutat a konkrét időszakon.

A Gondolat Kiadó az elmúlt évben adta közre Losonczi Ágnes eddig könyvben nem publikált tanulmányait, amelynek folytatásaként most a szerző beszélgetéseinek sorozata lát napvilágot, amelyek hasonló tematikát követnek, mint a tanulmánykötet írásai, de plasztikusabb, összetettebb képet adnak a vizsgált kérdéskörökről, felvetve ezek befogadásának esélyeit, társadalmi térbe helyezve az elvontnak tűnő tudományos dilemmákat, és gyakran rendkívül érdekes területekre "kalandozva". A beszélgetőtársak pedig sok esetben a magyar újságírás klasszikusai , s ez még izgalmasabbá teszi a dialógusokat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 000 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 750 Ft

A termék megvásárlásával

475 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gondolat kiadói kör kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:167
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly452 gr
ISBN9789635562619
Árukód2765927 / 1213178

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 000 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 750 Ft

A termék megvásárlásával

475 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!