Laár András

Kiderülés - A derűs élet titka

KRISTÁLYHÍD KÖNYVEK

kossuth kiadó zrt.  | 2018  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  176 oldal

Sokszor beigazolódott már, hogy az igazán hatékony spirituális tanítói magatartás nem a fensőbbséges kinyilatkoztatás, hanem az, amikor a kipróbált, olykor megszenvedett tapasztalatokat, felismeréseket a személyesség hitelesíti.
Laár András beavat minket, olvasókat abba a legintimebb szférába, ami például a vallásosságot illeti. Istenhívő, választott vallása a buddhizmus, de hogy milyen utakon jutott el annak gyakorlásához, azt is tanulságos megismernünk. Nyitott szellemként elmélyült az asztrológiában, a Tarot tudományában, az I-Ching-ben, s bevallása szerint a zene, sőt, így nagybetűvel, a Zene is annak része, hogy mind teljesebb embernek érezhesse magát, egyfajta lelki terápia. Sokoldalúságát nemcsak kívülről szemléljük, hanem kézen fog bennünket, és segítségül saját bevált módszereit adja közre, amelyek bizonyos helyzetekben másoknak is hasznára válnak.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kossuth kiadó zrt.
Kiadás éve2018
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:176
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly194 gr
Sorozat KRISTÁLYHÍD KÖNYVEK
ISBN9789630968775
Árukód2220628 / 1076588

Vásárlói értékelések, vélemények

Veronika
2013. 05. 08.

Magyar humorista, költő, zeneszerző, a nagysikerű a L'art pour l'art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja. Laár András 1990-ben végzett buddhista papként a Kőrösi Csoma Buddhológiai Intézetben, majd 1993-ig tanított buddhista filozófiát a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán. Nem múlok el soha című kötetében, családtagjaival együtt kereste a választ a világban zajló csodákra, a nagy titkokra. A Kiderülésben az élet napos oldalának megismerésével egy teljesen új, sokkal élhetőbb világ tárul a világosság útját kereső olvasó elé. A szerző olyan fontos kérdésekre adja meg a választ könyvében, amely alapjaiban változtathatja meg a mai kor emberének megkeseredett, rideg és gyűlölettel teli életét. Forduljon ön is a fény felé, hogy őszintén szeretve, pozitív szemléletmódban élhesse mindennapjait. Fejtse meg a derűs élet titkát Laár Andrással!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk