Winkler Róbert

Kutyaszorító - A világ legvidámabb kutyahatározója

tericum kiadó kft.  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  222 oldal

A Kutyaszorító első kiadása kilenc éve, 1995-ben jelent meg, a Magyar Narancs című hetilapban olvasható sorozat összegyűjtött változataként. A második kiadásnak már alaposan megadtuk a módját, írtam bele néhány új fejezetet, kemény táblás lett a könyv, és hatalmas fotózkodást rendeztünk mindenféle kutyákkal. A második kiadás már vagy egy éve nem kapható, a nép viszont keresi. Megjelenhetne változatlan formában is, de egy autós televízióműsornak köszönhetően mind az én, mind Morzsa kutyám arca meglehetős ismertségre tett szert. Kézenfekvő volt tehát, hogy az anyagi haszonszerzés reményében ennyit mindenképpen változtatunk a könyvön, így tehát most mi vagyunk a borítón, és igen kínos lesz, ha majd kiderül, hogy az első két kiadás nápolyi illetve angol masztiffja többet adott el. Négy év egy kutya életében még nagyobb idő, mit az embernél, úgyhogy sajnos ezt a kiadást nem minden modell érte meg. Családunkban elhunyt Pamacs kutya (német kisspicc), megfojtotta egy nagy kutya. A magyar vizslát reprezentáló Marcit, aki egyébként TotalCaros barátom, Bazsó Gábor kutyája volt, 14 éves korában érte el a végelgyengülés. Legutóbb pedig Fábry Sándor Bubija hagyta itt e földi árnyékvilágot, mint arról a bulvársajtóból értesülhettünk. A Kutyaszorító új kiadását kutya barátaink emlékének ajánljuk, akik már nincsenek velünk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 441 Ft

A termék megvásárlásával

244 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó tericum kiadó kft.
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:222
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly520 gr
IllusztrációVASS TAMÁS FOTÓIVAL
ISBN9789638453884
Árukód2087144 / 1009695

Vásárlói értékelések, vélemények

Gábor Eszter
2000. 10. 25.

Az eredeti, 1. kiadás jobban tetszett. A változtatások kissé mesterségesnek tűnnek. A fotók is lényegesen jobbak voltak az 1. kiadásban, humorosak, életszerűek. Ezzel szemben a 2. kiadás fotói kényszeredettek, beállítottak, és szvsz reklámok.

Szutor Péter
2003. 01. 22.

Nagyon jó könyv, bár inkább olvasmány mint határozó, de nélkülözhetetlen, akár az Indul a bakterház.

Lovász-szabó Fruzsina
2003. 09. 23.

Én nem olvastam,de azért írok mert nekem van tacskóm és szerintem egyáltalán nem agresszív!Csak önfejű!Az viszont nagyon!

Kalocsay Hajnalka
2003. 10. 04.

Nagyon jó, vicces mégis sok tanácsot a kis-, és nagykutyák tartásához, tulajdonságaihoz egyaránt.

Jenei Lívia
2005. 01. 19.

Király a könyv! Ahányszor olvassuk jókat röhögünk rajta.

Lu Cifer
2005. 04. 22.

biztosan jó, winkler robit is birom..:P

Jäkl Anita
2005. 05. 28.

Sziasztok ! nekem nagyon tetszik a könyv ! és minden ami Robiról szól Imádom

Mendelson Jennifer
2005. 08. 27.

biztos jó a könyv csak sajnos nekem nem veszi meg az anyukám

Pergel Petra
2008. 03. 27.

Hát nem tudom nekem nem nagyon jött be!Már előttem említette valaki, hogy nem egy komoly meghatározó inkább vicces olvasmány. Bár nekem nem nagyon tetszett ahogy néhány fajtánál nyilatkozik! De ez van, nem avygunk egyformák!

Gönczöl András
2012. 07. 31.

Nekem a könyvben szereplő Mudi leírása igazán tetszett, nagyon találó volt, és a humoros hangvétele különbözteti meg a többitől. Sajnos a képen látható fehér kutyus, Benito tavaly júniusban, 13 és fél éves korában hirtelen (szívinfarktus?) elhunyt, így már ő sincs az élők sorában. A fényképezkedés tényleg nagy dolog volt, profi, akár az embereknél, ugyanakkor nem egy könnyű feladat, legalább is ami Benitot illette. Rozsdamentes asztalon (mint az orvosnál), lábakat erősen tartva, mert menekülőre fogta, füleket felállítani stb. Végül is sikerült, azóta is kint van az a kép a falamon. Köszönet érte Robinak.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 441 Ft

A termék megvásárlásával

244 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal