Kriston intim torna

Nem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 135 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dia
Nekem sajnos nem jött be a gyakorlatok miatt. Van egymásik hölgy, aki Kriston Andreával szemben valódi gyógytornász, nem mezei tesi tanár, aki önjelölt gyógytornász lett... Neki is van könyve és DVD-je Az ő módszere viszont bejött, egyszerű és hatásos. A gyógytronász hölgy rávilágít, hogy Kriston Andrea féle gyakorlatoknál hol van anatómiai tévedés! Számomra Kriston Andrea könyve csak pénzkidobás volt.
Kárpáti Tímea
Egyik tanítványom mondta, hogy ő ezt megvenné minden 10 éves lánynak, mielőtt még belépnek az igazi női korba. Én pedig mióta megismerkedtem a Kriston intim tornával, onnantól kezdve élem meg a bennem lévő nőt, ami addig csak szunnyadt. Ez látszik rajtam, a viselkedésemben, a gyermekemmel való viszonyomban, a mozgásomban, életmódomban, a kisugárzásomban. Ez a "torna" valójában szemléletmód váltás, női minőségünk megélésének egy nagyon jó módja, és tiszta jó, hogy ezért nap mint nap tehetek és ez rajtam múlik. Kárpáti Tímea országos Kriston Intim Torna csoportos és egyéni tréner
Mudris Anikó
Szerintem ez a könyv alapolvasmány kellene hogy legyen minden nő számára!! Sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk általa.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot