Kriston Andrea  |  Ruzsonyi Péter  |  Sebes Katalin

Kriston intim torna

NŐK LAPJA MŰHELY

central médiacsoport zrt.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  184 oldal

Nem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A KRISTON INTIM TORNA egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál. A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 135 Ft

A termék megvásárlásával

313 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó central médiacsoport zrt.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:184
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly450 gr
Sorozat NŐK LAPJA MŰHELY
IllusztrációKÉPEKKEL
FotóztaFalus Kriszta
ISBN9789638642813
Árukód2085763 / 1009164

Vásárlói értékelések, vélemények

Ringhoffer Viktória
2005. 04. 23.

Érdekes és hasznos tanácsokkal szolgál ez a könyv mindazoknak, akik többet szeretnének foglalkozni testükkel.

Árokszállási Edit
2005. 05. 02.

Igaz a könyvet nem olvastam, csak belelapoztam, viszont részt vettem Kriston Andrea Intim tornáján, ami egy 10 órás kurzust jelent, és óriási élménnyel gazdagodtam. Köszönöm Andreának azt a kincset, azt a tudást amit kaptam tőle. Minden nőnek tiszta szívvel ajánlom.

Bakonyi Hajnal
2005. 11. 10.

Amiota elolvastam, jobb lett a kozerzetem, ugy erzem, igy masok szemeben is javulok. Ep testben ep lelek!! Ajanlom azoknak, akik mar sokat probaltak tenni testukert, eredmenytelenul! Ez biztosan nem lesz csalodas!

Mudris Anikó
2009. 07. 08.

Szerintem ez a könyv alapolvasmány kellene hogy legyen minden nő számára!! Sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk általa.

Kárpáti Tímea
2010. 11. 02.

Egyik tanítványom mondta, hogy ő ezt megvenné minden 10 éves lánynak, mielőtt még belépnek az igazi női korba. Én pedig mióta megismerkedtem a Kriston intim tornával, onnantól kezdve élem meg a bennem lévő nőt, ami addig csak szunnyadt. Ez látszik rajtam, a viselkedésemben, a gyermekemmel való viszonyomban, a mozgásomban, életmódomban, a kisugárzásomban. Ez a "torna" valójában szemléletmód váltás, női minőségünk megélésének egy nagyon jó módja, és tiszta jó, hogy ezért nap mint nap tehetek és ez rajtam múlik. Kárpáti Tímea országos Kriston Intim Torna csoportos és egyéni tréner

Dia
2011. 11. 07.

Nekem sajnos nem jött be a gyakorlatok miatt. Van egymásik hölgy, aki Kriston Andreával szemben valódi gyógytornász, nem mezei tesi tanár, aki önjelölt gyógytornász lett... Neki is van könyve és DVD-je Az ő módszere viszont bejött, egyszerű és hatásos. A gyógytronász hölgy rávilágít, hogy Kriston Andrea féle gyakorlatoknál hol van anatómiai tévedés! Számomra Kriston Andrea könyve csak pénzkidobás volt.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 135 Ft

A termék megvásárlásával

313 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás