Közel a veszély

Lehet-e annál félelmetesebb, mint amikor meggyilkolják a szomszédaidat? Talán csak az, amikor rájössz, a gyilkos valószínűleg eltévesztette a házszámot. Jim Cutterék egy kánikulai szombat reggel szembesülnek a szörnyűséggel: a szomszédjukban lakó Langley-éket hidegvérrel lelőtték az éjszaka. Mit keresett a házban a bűntény idején Derek, Jim... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
A szomszéd kertje mindig zöldebb. Nincs az az ember, aki ne irigykedett volna csak egy kicsit is szomszédjának rikító zöld színben pompázó pázsitjára vagy új autójára, esetleg egész otthonára. Na, és mi a helyzet azokkal a meghökkentő eseményekkel, amelyek hosszú éveken át szóbeszédként járnak utcáról utcára, és az igazságra sosem derül fény? Promise Falls egy jó közbiztonságáról híres városka, ahol "mintacsaládok" élik békés napjaikat, és már évek óta nem történt a környéken semmi említésre méltó eset. Egy nap azonban a Langley házban tragédia történik: ismeretlen tettesek a saját otthonukban lőtték agyon az egész családot. Minden lakó értetlenül áll az eset előtt, csak Langley-ék közvetlen szomszédja, Jim Cutter tudja, hogy akár még az ő családja is lehetett volna az áldozat. Linwood Barclay könyve 2009-ben elnyerte a legjobb regénynek járó Arthur Ellis-díjat.


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3