Rablóhalak

Kötter Tamás olyan világba kalauzol minket írásaiban, amelyről a magyar irodalom eddig nemigen tudósított. Hogy erről a szféráról eddig nem nagyon születtek opuszok, annak oka egyszerű: a magyar író általában nem ismeri ezt a bolygót. A pesti Édes Életről ír, a felső tízezerről: pénzes ügyvédekről, menő menedzserekről, cégvezetőkről, multis... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
imádok olvasni
Sajnos együtt vettem meg a Dögkeselyűk c. könyvvel. A Rablóhalak az előbbi mű copy-paste változata 90%-ban. A Dögkeselyűk is értékelhetetlen számomra, mint irodalmi kategória, a Rablóhalak pedig még azt is felülmúlta.
JB
Nagyon, nagyon keserű csalódást okozott a könyv, pedig kíváncsi voltam rá. Egyetlen pozitívumot tudok csak kiemelni: a könyv rendkívül könnyen fogyasztható, gyakorlatilag két óra alatt el lehet olvasni. Réz András a hátsó borítón - mások máshol - Bret Easton Ellishez hasonlítják a szerzőt, teljesen alaptalanul. Az Amerikai psycho valóban egy szörnyeteget ábrázol, de olyan mélységben, hogy az egyszerű brutalitáson felül lehet emelkedni. Ott a szerző morális kérdéseket feszeget, gondolkodásra késztet, és még a fordítás mögül is érezni, hogy a könyvet jól írták meg. Ezzel szemben Kötter figurái konganak az ürességtől, a cselekmények fájóan banálisak. Az így-úgy felskiccelt karakterekben nincs semmi rablóhalszerű, nem értem, miért érdemes bemutatni őket. Ha ez - ahogyan számos helyen lehet olvasni - csakugyan a "kis magyar felső tízezer" , akkor a szerző szociológusként is gyenge, ugyanis ez a könyv még puszta leíró irodalomnak is kevés. Szórakoztatónak pedig végképp nem nevezhető.
Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 740 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
474 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot