Neked ugatok!

Korom Gábor, a Népszigeti Kutyasuli vezetője könyvét tartják a kezükben. A szerző hosszú utat járt be. Egykori sportkutyásként a csapatai fényes trófeákat gyűjtöttek, de egyszer nagyot fordult vele a világ. Onnantól kezdve munkatársaival az ember és a kutya kapcsolatát kutatják, azokat a módszereket, amelyek a mindennapokban is könnyen alkalmazhatók,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 555 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
dr.Helyes János
Rendkívül hasznos információk, nagyon jó szerkezetben. Ha valaki úgy érzi csak az tartja vissza egy hűséges eb-barát választásától, hogy nem tudja honnan kaphat a mindennapi élethez elengedhetetlen információkat, annak feltétlenül javasolom ennek a könyvnek az elolvasását. Sok emberhez kerül úgy kutya, hogy előzetesen vajmi keveset tud a kutyatartásról és az ezzel járó örömökről és természetesen feladatokról. Ez a könyv nagy segítséget nyújt például abban is, hogy tudjuk, milyen kutya illik a környezetünkbe. Segít felkészülni az új családtag fogadására és a mindennapokban felmerülő kérdések zömére is adekvát választ ad. A "tükör" módszer, ami az szerkesztők saját szellemi terméke, kíválóan működő rendszer a kutya megértéséhez és neveléséhez. A könyvben leírt módszer gyakorlati elsajátításában pedig konkrét segítséget is lehet kérni ( és kapni ) a módszert alkalmazó kutyaiskolában.

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot