Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?
tea kiadó kft. | 2024 | MAGYAR nyelvű | FÜLES, KARTONÁLT | 373 oldal
Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.
A termék megvásárlásával
445 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | tea kiadó kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2024 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 373 |
Borító | FÜLES, KARTONÁLT |
Súly | 530 gr |
Sorozat | MAGYAR NARANCS KÖNYVEK |
ISBN | 9786158233781 |
Árukód | 2782850 / 1224897 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
445 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
2024. 12. 18.
Eléggé pongyola az egész. Néha közhelyekkel dobálózik benne a készítő.