És a hegyek visszhangozzák

2013 szépirodalmi szenzációja - Khaled Hosseini új regénye a világ bestseller-listáinak élén! A 80 országban, 40 millió példányban eladott Papírsárkányok és Ezeregy tündöklő nap szerzőjének új regényét már az első hetekben világszerte többszázezren olvasták. Hosseini mestere a rabul ejtő egzotikus történeteknek és a finoman szőtt mondatok mögött... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Ács Erzsebet
Csak kb.a felénél tartok,de már most elragadott,magával ragadott a könyv.Ha benne lennék a bizottságban,irodalmi Nobel díjra jelölném...annyira erős.Emberi,és érzelmes.
Vincze Vanda
Tökéletes könyv! Annyira magával ragadó a stílus, a történet, a szereplők mindegyike, hogy képtelenség letenni. Csak azért nem olvastam egyben el az utolsó 200 oldalt, hogy minél tovább húzzam, minél később legyen vége. A barátaimnak ezt adom ajándékba.
Kikerics
Azon könyvek egyike, amit az utolsó oldal után nem szeretnél, és lehet, hogy nem is fogsz egyhamar elfelejteni. Vagy éppen ellenkezőleg: nagyon hamar elhalványul az emlékezetedben, mert valójában nem mondott újat, csak rámutatott olyasmire, amit a legtöbben igenis tudunk, csak nem akarunk róla tudomást venni. Gyönyörű, szomorú, ugyanakkor nagyon is valóságos történet, vagyis inkább történetek. Nagyon tetszett a valóban évtizedeken és kontinenseken átivelő cselekmény, és még inkább tetszett a sok-sok karakter pozitív értelemben vett egyszerűsége. Nehezemre esik elhinni, hogy nem valós, hús-vér ember mindegyikük. Remekül megírt könyv.
Nagy Pákolic Gyöngyi
Lenyűgöző családtörténet,több szálon megjelenő sorsok, sokszor könnyekig megható. Szóval letehetetlen könyv!!!!!!!!
Fekete Annamária
Először akkor szakadt meg a szívem, amikor elválasztották a két testvért egymástól; másodszor pedig amikor évtizedek távlatából találkoztak, de a bátyja nem ismerte meg a kishúgát. Sorsok... Életek... Esélyek... Nagyon nem mindegy mit adunk tovább gyermekeinknek!!
Nemes Brigitta
Nagyon lebilincselő, letehetetlen könyv. Imádom az író stílusát!
Hankovszky Dóra
Fantasztikus könyv lebilincselő történetmeséléssel. Az a fajta olvasmány, aminek sosem akarok a végére érni.
Kántor Annamária
Vártam a harmadik könyvét az írónak...Papírsárkány(gyönyörű!!) után,kissé szkeptikusan,DE ez a történet is ugyanúgy magával ragadott,felkavart,belém vésődött!Hála!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6