Hounded - Üldöztetve - Puhatábla - A Vasdruida Krónikái 1.

Atticus O'Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen él Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegy évesnél - pedig éppen huszonegy évszázada él a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Laci
Az egyik legjobb sorozat első kötete vicces,izgalmas. Bárkinek ajánlom aki szeretne kikapcsolódni és szereti a mitológiát és a fantasyt. Vallásos embereknek nem biztos hogy tetszeni fog elégé szabadon kezeli a vallásokat de megér egy próbát mindenki számára én csak ajánlani tudom. :)
Roni Olvas
rország számomra mindig is egyet jelentett a misztikummal. A viruló zöldben pompázó mezők, a hullámok által nyaldosott sziklaszirtek, a ködbe burkolózó, romos várépületek, a sokat hallott legendák és történetek tündérekről, koboldokról és a nagytudású druidákról Írország egy elvarázsolt föld, az átjáró a valóság és a mesék birodalma között. Mindig is szerettem és mindig is szeretni fogom. Csakúgy, mint a hozzá kapcsolódó valamennyi történetet és mesét, legendát és mítoszt. S igaz ugyan, hogy most Kevin Hearne történetei nem a varázslatos szigeten játszódnak, hanem a mai, modern kor Amerikájában, az érzés nem változik: ez az ír misztérium, a legendás hősök, istenekkel vívott nagy csaták története Kevin Hearne bizony ízig-vérig férfi író. És nyugodt szívvel mondhatom: a könyve tükrözi is ezt: erőteljes, nyers, pezsgő, lendületes, fáradhatatlan. Nem hagy nyugtot egyetlen pillanatra sem, sodor, visz magával fáradhatatlanul, mint egy hullám, ami felkap a hátára, és ide-oda dobál a habjai között. Két összecsapás, megütközés között nagykanállal habzsolhatjuk mindazt az információt, amelyet Atticus és ismerősei hintenek el nekünk beszélgetéseik közben istenekről, mítoszokról, mitológiáról, a karakterek előéletéről. S ha éppen nem ezt tesszük? Nos, akkor kedélyesen vihorászhatunk az ír farkaskutya, Oberon és gazdája humoros és szórakoztató párbeszédein.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot