Késmárki László

Gyógyító kéztartások II.

ankh kiadó  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  208 oldal

A mudra szanszkrit szó jelentése pecsét, jel, szimbólum, szimbolikus gesztus, de az öröm adományozójaként is fordítják. A mudrák minden más eljárásnál alkalmasabbak fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek megelőzésére, a testi-lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására. Megnyugtatják az elmét, enyhítik a mentális problémákat, ellazítják a testet, és megemelik az egyén tudatszintjét, tisztítják és magnetizálják a fizikai és finomanyagi szerveket, növelik az érzékszervek érzékelő képességét (fogékonnyá tesznek a finomabb rezgésekre), fokozzák az önkifejező képességet, megnyitják az intuitív bölcsesség, a kreativitás kapuit, aktiválják és kiegyensúlyozzák a csakrákat.

A kéztartásokat bárki alkalmazhatja. Ez a gyógymód technikai eszközök nélkül, szinte bármikor használható.
Az ujj-jóga fizikai testi, energetikai, pszichoenergetikai, pszichikai, pszichomentális, mentális és spirituális hatásaival, hasznával 5000 éve foglalkoznak a tudósok (nemcsak a jógik és buddhista szerzetesek, hanem Anaxagorasz, Artemidorosz, Démokritosz, Arisztotelész és még sokan mások).
Az ősi indiai bölcsek rendelkeztek az agy, az idegrendszer, az energiakapuk, a fizikai testi és étertesti (finomanyagi) csatornák, a testi és lelki anatómia mélyebb összefüggéseinek ismeretével, a bioenergia és bioinformáció különböző testrészekhez áramoltatásának módszereivel.

Késmárki László legújabb könyvében a teljesség igényével mutatja be az ájurvédikus mudra-praxist, a fizikai test és energiatest csatornáit harmonizáló kéztartásokat, a testszövetek, meridiánok, nadik, csakrák ujjpozícióit, a nadi-jóga, a kundalini-jóga és a nada-jóga mentális és érzelmi stabilitást, erőteljes fókuszáltságot adó kézgesztusait, miközben közel 150 betegségre, testi zavarra javasol könnyen elsajátítható kézpózokat.
Mindenki használja a Gyógyító kéztartásokat egészségének megóvására.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 515 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ankh kiadó
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:208
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly350 gr
IllusztrációFOTÓKKAL,ÁBRÁKKAL
FotóztaKésmárki László
ISBN9789638975201
Árukód2235073 / 1089792

Vásárlói értékelések, vélemények

Szabó Gyuláné Ani
2014. 07. 21.

Gyógyító kéztartások II. című könyvből akartam a gyógyításomat megkezdeni. Kezdő vagyok és nem igazán volt egyértelmű a módszer. Megkerestem írásban Késmárki urat. Köszönet és hála, mert gyors válaszával megkezdhettem a saját kezelésemet. 1./Pattogó ujjra adott gyakorlatsor kb. 2-hónapos használata után ujjam már "nem akad be". Kicsit még "tuskók", de a bizalom itt van.!! 2./ Felbuzdulva a sikeren: ismét megkerestem, vajh megemelkedett vércukorra is van használható tanácsa? Volt! Kezdtem!. Nagyon nem is kételkedek.......... nem jól írtam: BIZTOS VAGYOK!!!, hogy itt is sikersztori lesz a vége!!! Azért írtam meg, hogy a kételkedőknek egy "lökést" adjak: próbáljátok ki ezt a módszert! Egészségügyből mentünk nyugdíjba a férjem is, én is. Most éppen versenyben vagyok a férjemmel, ki gyógyul meg hamarabb (ő nem ilyen alternatív módszereket kereső mint én) őt két hónapja operálták a kattogó ujjával, háááááát szerintem én győzök itt a PONT. üdvözlettel: Ani-mami


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 515 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Mondókázó mindennapokMondókázó mindennapok