Késmárki László

A létezés kulcsa - A tudatos életvezetés nagy könyve

ankh kiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  392 oldal

"Mindenki saját egyedi sorslétesítésével (életút-spiráljaival) járul hozzá az Univerzum általános fejlődési folyamatához. Mindannyian ugyanabba az irányba haladunk, de mindegyikünk a saját útján. Nagyon fontos, hogy minden ember érezze az értékességét, a fontosságát és egyediségét ebben a világban, de nem a másokkal szembeni felemelkedés árán, és nem egyediségének tudatosítása rovására, mert minden személy és tárgy ugyanolyan fontos a maga módján (és az Univerzum számára).
Sokszor látni vélünk egy ajtót, de nem merjük kinyitni (még résnyire sem tárni) vagy félünk belépni rajta. Elménk (vagy mások) hangja azt állítja, hogy ez lehetetlen, nehéz, és sok időt vesz igénybe.
Tudnod kell, hogy ezek a kifogások a tudatalattid negatív programjainak gyümölcsei. Valójában az ajtó kitárása könnyen megy. Kulcsot sem kell keresned, hogy behelyezd a zárba. A kulcs te magad vagy.
Az életedben minden csak rajtad múlik. A hozzáállásodtól, az elszántságodtól, a gondolkodásodtól ...És ami a legfontosabb:a tudatosságod erejétől. A tudatod erőssége a lelki erődtől is függ. Fogadd el, tiszteld magad! Bízz magadban!
Amikor úgy érzed, hogy egész lényed, mint egy folyamatosan hangzó hangvilla berezonál, és összhangban van a kozmosz korlátlan erőivel, akkor harmóniában élsz a hozzád legközelebb álló emberekkel is: a feleségeddel vagy a férjeddel, a gyermekeiddel, a szüleiddel és a barátaiddal. Az igazi egység az, amikor mindenki segít a másiknak a belső integritás és a harmónia megtalálásában.
Mindig törekedj arra, hogy összhangban állj az egyetemes élettel, mivel így mindent megkapsz, amire szükséged van! Egészséget, szépséget, fényt és örömöt.
Tanuld meg tiszteletben tartani a többi világot, és ne felejtsd el, hogy egy másik ember - még a szeretett ember világa is- már egy másik világ! Bánj óvatosan minden világgal!Az Univerzum bősége kiapadhatatlan. Használj mindent, amit gondosan és érdem szerint ad!
Késmárki László legújabb könyvében praktikus életstratégiákat mutat be, életvezetési tippeket nyújt az év minden napjára, megismertet az élet és az Univerzum legfőbb törvényeivel, az Élet Mesterének "kulcscsomó- jával":a sors, a létezés, a gyógyulás, az egészség, a boldogság, a szeretet, a kapcsolódások, a gondolkodás, a bölcsesség, az önbeteljesítés és a teremtés kulcsaival.
Az életünket aszerint alakítjuk, ahogyan érezzük magunkat. Amikor jól érzed magad, egész lényed összhangban van a körülötted lévő világgal. Ha nehézségekkel szembesülsz, megoldásokat keresel (és találsz). A megfelelő pillanatban folyamatosan a legelőnyösebb helyzetbe kerülsz. Az életed küldetése, hogy minél gyakrabban a lehető legjobban érezd magad.
Utunk az önfejlesztés és az önismeret. Ismerd meg magad és ismerd meg a téged körülvevő világot! Utunk adja az élet leckéit. Utad során mindent hálával és alázattal kell elfogadni. Mindig készen kell állni a tanulásra.
Utunk a felsőbb törvények tiszteletben tartása. Követnünk kell ennek a világnak az anyagi és szellemi törvényeit. Az út a törvényen keresztül vezet. Meg kell tanulnunk az Univerzum törvényei szerint élni és teljesíteni feladatainkat ezen a világon.
Sok boldogságot kívánok mindenkinek az ösvény bejárásához!
"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 700 Ft

A termék megvásárlásával

570 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ankh kiadó
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:392
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly640 gr
ISBN9786158142267
Árukód2754396 / 1204414

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 700 Ft

A termék megvásárlásával

570 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat