Mik vagytok ti, istenek ? - Orvosi műhibák - Gyűjteményes új kiadás

Mik vagytok ti, istenek? Isten adhat és elvehet életeket, de ti nem! • Amikor a sebész műtét közben nem azt találta, amit elképzelt, ahelyett, hogy abbahagyta volna a műtétet, tovább piszkált, kutakodott - míg végül létrehozta a halálos végű melléksérülést. Halálra operálta Máriát. • Doktor ur! Ha még egyszer-kétszer megműtenek, igazi törpe... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tibet70
Félelmetes! Én benne dolgozom, közel 20 éve. Én is láttam, ha nem is ilyen súlyos kaliberű dolgokat. Az egészben az a szomorú, hogy az orvos társadalom fel van háborodva, mert nem élnek meg a fizetésből. Ha milliókat fizetnének sem lennének tisztességesebbek. Régen a céhmesterek kiközösítették, azt, aki foltot ejtett a nevükön. És ma..... kéz kezet mos. Én befogom a számat, ha te kifizeted a gyerekem tandíját.........Hányigerem van tölük, ahogy húzzák a zsebüket a paráért. Van olyan neurológus (P.S. Kh. Bp), aki csak para ellenében volt hajlandó megvizsgálni a saját orvoskollégáját, és fel volt háborodva, mikor javaslatot tett arra, hogy talán MR vizsgálat kellene (felesége radiológus), felháborodva elküldte melegebb éghajlatra, hogy neki ne mondja meg senki, hogy milyen vizsgálatot írjon ki. A másik a várólista. Aki beteg az hónapokat vár egy CT, de főleg MR vizsgálatokra, akinek pénze van kb. 2 órát. De azt sem tudja kivárni, mert miaz, hogy nem teszik be a gépbe azonnal, mikor megjelenik, és veszik ki történetesen az eszméletlen beteget, hiszen ő fizett. Remélem Szent Péternél is a sor elejére fog állni. Azt szokták mondani, hogy fejtől büdös hal. Hát ez igaz is. Mimcs pénz ez eüben? Hol az a több , millió, milliárd amit a gyógyszercégek fizetnek ki egy-egy kisérletekért???? Amiért megkapják az OPEtől a támogatást!! Sokáig lehetne sorolni. Sajnos egy fecske nem csinál nyarat. Én olvastam a régebbi könyvét is, ami erről szól. Kb 10 éve, és azóta semmi nem történt.
igig
Az brutális igazság ahogyan le van írva .... Nem egyszerű, többször letettem, pedig az én gyomrom elég erős.
Dzsunyák Brigitta
Nagyon érdekes könyv és sok tanulságott lehet belőle tanulni. Nekem is volt ilyenbe tapasztalatom, de én nem tettem jogi lépést mert orvos ellen ritkán lehet nyerni. Ajánlom mindenkinek.


Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot