Vérbe öltözött Anna

A Vérbe öltözött Anna rafinált mese, amelynek hőse halottakat öl, de félig-meddig szerelmes a halálba. A történet végére te is így érzel, kedves olvasó! - (New York Times). Élők és holtak. Szerelem és halál. Önfeláldozás és gyilkosság. A 17 éves Cas Lowood szokatlan hivatást választ: halottakat öl. Így tett az apja is, míg el nem pusztította egy... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, XI. kerület Libri Allee Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Eger Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
2 990 Ft
2 840 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Ligeti-Katona Viktória
Nagyon tetszett a könyv. Mikor itt megtaláltam éreztem, hogy ezt mindenképpen meg kell vennem. :) Kicsit szomorkás, de izgalommal teli és romantikus is. Szegény Annát nagyon sajnáltam, borzalmas lehetett az élete hát még a halála. Még jó, hogy van második kötet, mert kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra. Szóval csak ajánlani tudom ezt a könyvet mindenkinek aki szereti az izgalmakat és a romantikát fűszerezve egy kis misztikummal. :)
Tóth Alexandra
Az első dolog, amire felfigyeltem az a borító. :) Egyszerűen beleszerettem, aztán elolvastam a fülszöveget és tudtam, hogy nekem ez kell. :) Aki szereti a könyveket, az megérti.. aki pedig nem szereti, de cipőmániás.. na az is érti :D Megszereztem a könyvet, mint egy kiszemelt zsákmányt és mikor végre tényleg a kezem közé került elkezdtem olvasni :) Iszonyatosan megtetszett a történet, a szereplő.. Cas és a mamája, Thomas és Carmel :) De a legjobban Anna tetszett. A történet romantikus, fiatalos, ultramodern és kicsit beteg is azt kell, hogy mondjam :) Aki csak azért veszi a kezébe, mert jajj paranormális lovestory.. viszont nincs tisztában azzal, hogy ebben a könyvnek nem csak, sőt nem is csókok csattannak, azok most tegyék félre a könyvet :D Szerettem továbbá, hogy mégis szövődött bele nem is egy szerelmi szál, így még a kislány énemet, aki rózsaszínben lát mindent, is kiélhettem :) Most a 2. kötetet olvasom /A rémálmok lány-át/ :) Remélem ez is ugyanilyen tökéletes élmény lesz számomra, és számodra is kedves Olvasó :)
Fábrik Bella
A borító és a fülszöveg felkeltette az érdeklődésem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire jó! Egyszerűen nem tudtam letenni, alig vártam, hogy folytassam! Ahogy a szellemek világa az emberekével találkozik érzékletesen van elénk tárva Cas szemszögéből, megspékelve egy kis romantikával és fanyar humorral! Nekem nagyon bejött! :) Kívül-belül kedvenc! :)
Roni olvas
Ültetek már tábortűz körül, vagy voltatok már pizsipartin, amikor a tűz/gyertya fényénél azzal szórakoztatja magát a társaság, hogy kísértethistóriákat mesél? És utána csapatostól, egymást ijesztgetve, sikongatva mentek ki a mosdóba? És a belülről mardosó félelmet eltussolva bután nevetgéltek egymáson. Na, ez a könyv éppen ezt az érzést adja vissza Igazi sötét hangulatú, hátborzongató kísértettörténet, megfűszerezve egy kis vodooval, boszorkánysággal, sötét varázslatokkal, szívszorító, ártatlan romantikával. Tökéletes. A fordítás kiváló, a szleng és a nyelvezet megadja a könyvnek azt az érzetet, hogy tényleg egy 17 éves fiú szemén át látjuk a történetet nem morfondíroz, nem rágódik dolgokon, amolyan hányavetin, mintegy félvállról közöl dolgokat. Tényleg, mint egy kamasz imádtam! Bár sok helyen kiszámítható néhány dolog, mégis van benne egy-két igazán jól sikerült csavar. És még valami: ebben a könyvben olvastam a legszívhezszólóbb, legszebb szerelmi vallomást hosszú idő óta még akkor is, ha ez szinte szavak nélkül történt is. Kiváló könyv!
Makk Tímea
Magával ragadó, egyszerűen letehetetlen... Lányomnak vettem, de nem bírtam letenni, míg ki nem olvastam:) Tetszett, hogy nem változott csöpögős lányregénnyé a romantika ellenére sem (amit finoman szőtt bele az író a történetbe). Végig fenn tudta tartani a feszültséget és a borzongást.Kérem a FOLYTATÁST! :D
Bársony Melinda
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a könyv.Nem tudtam letenni, pár óra alatt kiolvastam. Tetszett a nyers leírás egy-egy gyilkosságról.Anna halála engem felzaklatott ahogy a könyv szereplőket is. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen fekete romantikát, bár nem volt egyáltalán csöpögös szeretlek meg ilyeneket és ezért is volt jó olvasni a könyvet.
Gelle Evelin
FOLYTATÁST!!!Imádom , az eleje kicsit lassan indult be és Anna is csak később kapcsolódott be a történetbe amit azért kicsit bántam. Carmel eleinte semleges volt számomra aztán a végén elég szimpatikus lett és elég pozitív karakternek könyveltem el. Nagy negatívumot nem tudok mondani a könyvről (csak annyit , hogy rövid!).A könyvben viszont tetszik ahogy leírja a véres és morbid jeleneteket. Akit nagyon sajnáltam az Tybalt. Anna és Cas kapcsolata nagyon megfogott. Eleinte még úgy voltam vele, hogy hol itt a romantika?.. Aztán később rájöttem és imádom őket együtt. Anna története, gyilkossága nagyon megrendítő. Külön tetszett Anna kettőssége. Az pokoli istennő és a lány aki volt. Nagyon várom a folytatását és alig várom , hogy megjelenjen.
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6