A rémálmok lánya

Hónapok teltek el, amióta a vérbe öltözött lány, Anna Korlova becsapta maga mögött a Pokol kapuját, de Cas Lowood, a híres kísértetvadász nem tudja kiheverni elvesztését. Hiába mondják a barátai, hogy Anna miatta szállt alá, ő csak élőhalottként tengődik. A fiú tudja, hogy sosem talál rá a szerelemre egy élő lány oldalán, senki sem hasonlítható az ő... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 794 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

A gyerekbirodalom

20-70%
Olvasói értékelések
Anaria
Ebben a második részben inkább a kapcsolati dinamikák domináltak: ki kihez kötődik, mennyire és hogyan. Többet kapunk a szereplők közti összefonódásokból, az érzéseikből, feszültségeikből, a konfliktusaik és egyet nem értésük, ugyanakkor bajtársiasságuk kifejeződéséből. Most már régi ismerősként üdvözölhetjük őket és még közelebb kerülhetünk hozzájuk belső vívódásaik során. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy sajnálatos módon Blake lendülete elfogyott a második kötetre. Az első könyv hangulati világa abszolút elvarázsolt engem, vágytam rá, hogy ismét teljesen bevonjon, nem csak a szememet, hanem a fülemet, orromat, kezemet, hogy együtt lélegezhessek a történettel, borzongjak és meghökkenjek, de ez most elmaradt. Nyújtotta az írónő a történetet, mint a rétestésztát, ugyanakkor a hangsúlyok eltolódtak. Túl sok volt a lamentálás azon, hogy vajon kell-e és lehet-e Annán segíteni, aki már valami nagyon másik és nagyon borzasztó világban van, viszont sok más részletet, magyarázatot erősen hiányoltam a történetből. Summa summárum le kell szögeznem, ez a kötet is turbó sebességre készteti a látóidegeket, kikapcsol és elszórakoztat, csak nem olyan hőfokon, mint az első rész, nem ránt annyira magával. Néhány jelenetnél még visszaköszön a régi, fojtott izgatottság, amikor kötélen táncolnak az idegeink, de azt kell hogy mondjam, bárcsak több lenne ezekből a részekből. Mindazonáltal ez egy ifjúsági regény, nem kell megváltania a világirodalmat, ahhoz, hogy hasznos tagja lehessen a könyvtársadalomnak. Bőven elég, ha ezt a korosztályt, még ha csak nyúlfarknyi időre is, de a fotelhez szegezi. Lehetőséget adva számukra, hogy az okostelefonok babrálása helyett elmerülhessenek a képzelet és a fantázia világában, ahol egy bátor szív, egy mágikus tőr és néhány jó barát elég ahhoz, hogy hősök legyünk, s egy délután erejéig a világ a lábaink előtt heverjen. Kendare Blake története pedig ezt a küldetést híven teljesíti.
Ollósi Gabriella
Annyira vártam ezt a könyvet! De sajnos kissé csalódott vagyok. Gyorsan elolvastam, de nem azért, mert olyan jó lett volna (időm, mint a tenger). Az első 150-170 oldalon alig történik valami, szenvedés az egész: Cas szenved, Thomas szenved, Carmel szenved. És persze Anna is szenved. (Meg én is) Amikor megérkeznek Londonba, akkor indul be a történet. Ott nem volt teketóriázás, hasított a történet és jó volt olvasni, izgalmas volt. Az új szereplő, Jestine is nagyon feldobta a történetet. De a vége.. Szép az Anna vonal lezárása, de Cas történetét nem érzem lezártnak. Még azt megírhatta volna Blake, hogy hazamennek, Cast nem kísérti már Anna vagy valami ilyesmi. Kevésnek éreztem, pedig annyira szerettem volna 5 csillagot adni neki!
Bodzsár Julianna
Tetszett a könyv. Habár nem annyira, mint az első kötet, de nagyon megszerettem a szereplőket benne. A végkimenet nekem sem tetszett annyira :(. Kíváncsian várom, hogy lesz -e folytatás!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot