Nevermore - Soha már

"Az író egy lépéssel mindig az olvasó előtt jár, amitől a Soha már egy olyan könyv lett, amiben könnyű elmerülni, rágódni rajta és ízlelgetni." - (New York Journal of Books) Isobel Lanley, a pom-pom lány elborzadva veszi tudomásul, hogy Varen Nethers-szel kell megírnia az angol dolgozatát. A dolgozat leadási határideje hihetetlenül igazságtalan... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, II. kerület Stop Shop Bevásárlópark
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
3 499 Ft
3 324 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 332 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nia
Teljesen belefeledkeztem a könyvbe...szinte repült az idő ahogy olvastam, nem volt benne olyan momentum ami miatt meguntam volna. Várom a folytatást! :)
Júlia
Egy szokásos sulis szerelmi történetnek indul, ami aztán egy rémálomszerű eseményláncolatba torkollik! Varen engem már az elején elbűvölt, bár éreztem, hogy több van e mögött a srác mögött, mint eleinte láttatni enged!! Isobelt is teljesen leveszi a lábáról és kész feladni a pompomozást is érte, amit pedig imád!! Összességében tetszett, ami azt is mutatja, hogy szinte két nap és éjszaka alatt kiolvastam és várom a történet folytatását!!!
Roni Olvas
Kelly Creagh története bámulatosan eredeti, különleges történet a paranormális ifjúsági regények kategóriájában. Nemcsak hátborzongató és félelmetes elképzelése az emberi elme alkotta képek kivetülésének, de észrevétlen oktatókönyv is, mely arra hivatott, hogy megismertesse és megszerettesse Edgar Ellan Poe munkásságát a mai ifjúság nagyrészével. A cselekmény lassan, a már jól megszokott sablon szerint indul: az iskola jókislánya beleszeret az iskola rosszfiújába. Természetesen a kapcsolatot mindenki ellenzi többek között ők maguk is, ám a szív szava nagy úr nem lehet parancsolni neki. Igen, valóban mindez talán túl elcsépeltnek, túlságosan is elnyűttnek tűnhet, ám az a különös és gótikus milliő, az a hátborzongató, feszültséggel teli atmoszféra, ami körülveszi ezt a mindennapinak tűnő, langyos sztorit, kiemeli a klisé szorításából és egészen varázslatossá, egészen utánozhatatlanná teszi azt. A titokban váltott tekinteteket vibrálóvá, a kimondott szavakat tartalmassá, a szereplők közötti csendet elmélyültté teszi és a végeredmény egy érzelmekkel teli szürreális, álomittas rémmese lesz, amit kimondottan élvezetes elolvasni.


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
ChatBot