Keserű ébredés  - Tündérkrónikák 1.

MacKayla Lane Georgiában élő kisvárosi lány. A vihogós csitri egyszeriben komor felnőtté válik, amikor értesül Írországban tanuló nővére, Alina meggyilkolásáról. Mobiltelefonjáról meghallgatja testvére utolsó, kétségbeesett és rejtélyes üzenetét. Dublinba utazik, hogy a számára felfoghatatlan, misztikus nyomokat követve eljusson Alina gyilkosáig, és... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Durkóné Simándi Rita
Nagyon jó könyv. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akik szeretnének kiszakadni a hétköznapokból. Izgalmas, kis humorral fűszerezett "tündéri" olvasmány egy bátor lányról ,MacKayla Lane-ről, aki mindent magamögött hagyva az igazság nyomába ered. Nővére , Alina gyilkosának keresése közben megismeri Dublin rejtett világát, ahol nem a tolvajok, a bűnözők jelntik a legnagyobb veszélyt. Van ott más is, amit ha nem a saját szemével látna, talán el sem hinné. S ha egyszer rálépett erre az útra, akkor nincs visszaút. Egyik kérdés után jön a másik. Mi lett Alinával? Mi az a Tuatha Dé Danaan? Miért látja ezeket a lényeket? Különleges képesség? Ki ő valójában? S talán a legfontosabb kérdések: Ki az a Jericho Barrons? Megbízhat-e benne? S ha igen, akkor nem csak egy gyilkost kell megtalálnia, de neki kell megakadályoznia, hogy a tündérek és emberek világa közötti határ megszűnjön. Különben az emberiség elveszett... Olvasásra fel!! Lehetetlen letenni, ha mégis sikerülne, akkor legyen kéznél a következő rész. :)):))
Anaria
Csakúgy, mint Mac, mi olvasók is fokozatosan merülünk bele az események sodró folyamába. Elindulunk egy úton, aminek a vége a semmibe veszik, határozott célunk van, meg akarjuk tudni ki Alina gyilkosa és Mac oldalán el akarjuk őt tüntetni a föld felszínéről. Ám olyan kaliberű és súlyú információkkal szembesülünk, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Az első kötet egy lassú felvezetés, szoktatnunk kell magunkat a történethez, a változásokhoz. Mondhatom azt is, hogy Mac lelkiállapotát tükrözi mindez. Nem árul el túl sokat, több benne a titok és a kérdés, mint a válasz, de elülteti bennünk a kíváncsiság csíráját, csakúgy, mint Mac, mi is tudni akarjuk, szinte követeljük, hogy mégis mi a fitty fene folyik itt?
Lilian
Vicces, szórakoztató, rejtélyes, izgalmas; erotikus jelenetekkel fűszerezve, néha csak úgy szikrázik a levegő Mac és Barrons között. Angolul eddig a sorozat négy kötete jelent meg. Nagyon várom már az ötödiket, és remélem, hogy a végén minden titokra fény derül. :) Kötetről kötetre egyre jobban magával ragadó a történet!


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1