Kapa Mátyás  |  Székely Gergely

Történelem felvételi tesztek és kérdések

corvina kiadó  | 1999  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  263 oldal

Libri Antikvárium
Történelem felvételi tesztek és kérdések a jogi és bölcsészettudományi karokra, a tanárképző főiskolákra és a Közgazdaságtudományi Egyetemre, valamint az Államigazgatási és a Rendőrtiszti Főiskolára pályázók számára

A történelemből felvételire készülők dolgát szeretné megkönnyíteni ez az összeállítás. Olyan teszteket, esszétémákat, kérdéseket tartalmaz, amelyekkel vagy amelyekhez nagyon hasonlókkal a jelölt a tanárképző főiskolák, a bölcsészettudományi, a jogi karok, valamint a Közgazdaságtudományi Egyetem, illetve az Államigazgatási és a Rendőrtiszti Főiskola írásbeli vizsgáin találkozhat. A tudáspróbákat sok év felvételi előkészítő tapasztalata alapján állítottuk össze, és kronológiai sorrendben átfogják a teljes gimnáziumi tananyagot. A teszteknél a kulcs-ban megadtuk a helyes megoldást. A tankönyvekbe óhatatlanul becsúszó apróbb hibákat korrigáltuk; mivel ezeket bármely kézikönyvben ellenőrízni lehet, úgy érezzük, a felvételiző nem kerül hátrányos helyzetbe, ha adott esetben felhasználja őket. Az esszék megoldását természetesen nem teljesen kidolgozva közöljük, csak a felvételi javítókulcshoz hasonlóan azokat a főbb szempontokat adtuk meg, amelyek említése szükséges a maximális pontszám eléréséhez.
Úgy érezzük, hogy az a diák, aki közelítőleg 100 pontra tudja megoldani a kötet feladatsorait (lehetőleg minden témából mind a hármat), jó eséllyel vághat neki a felvételinek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:
Méret:17 x 24 cm
Kiadó corvina kiadó
Kiadás éve1999
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:263
BorítóPUHATÁBLÁS
ISBN9631347761
Árukód6292274 / 5291446

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Mondókázó mindennapokMondókázó mindennapok