Kádár János I-II.

"Ott voltam, ahol lennem kellett, és azt tettem, amit tennem kellett." (Kádár János) Moldova György írja új könyvéről: Munkámat befejezvén is csak azt mondhatom, amit a kezdetben: későn kezdtem bele ebbe a könyvbe, nem is a 24. hanem a 25. órában. Nemcsak Kádár távozott el, hanem egykori munkatársai, ellenfelei is, a történések valóban hiteles... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Libri Corvin Plaza
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, VI. kerület WestEnd City Center
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
4 000 Ft
3 800 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: +380 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
qqriq
Azt mondom, hogy ha abban a korban, amelyikben Kádár élt és ténykedett, abban a korban egy Gyurcsány vagy egy Orbán vagy agy Antal képességű alak van a helyén, akkor 56 után nem 300 halálos ítélet születik, hanem 30 000.
Unatkozom
Én abban a korban nőttem fel, de nem láttam bele a lapokba, és nem is érdekelt a politika. Így most, ezt a könyvet elolvasva, rengeteget tanultam. Aki elfogulatlanul tanulni akar a korról, annak nagyon hasznos lesz ez a könyv. Akinek az elméjét már lakatra zárta a gyűlölet, az ne fáradjon, csak idegesíti magát. Szívesen olvasnám az egyet nem értők véleményét, de csak hasonló szintű kutatás és források megnevezése esetén. Frissen olvasván a könyvet, még csak most kezdtem keresni, eddig csak mocskolódást találtam.
Wallner Ottó
Aki ismerte kádárt (vagy szerencsétlenségére akkor élt), annak nem mond újat a könyv, aki nem ismerte annak "csak" egy érdekes korszak, vagy történelem.... Igen ám, de annak a korszaknak a jelképe volt és első embere (sőt a korszak maga), így talán nem kellene az ország egyik legsötétebb korszakáról sok jót plántálni a szerencséjükre később születettek fejébe. Ez nem izlés, ez becsület dolga. Ezt az élőlényt elfeledtetni kell, ahogy Moldovát is, aki fordított egyet a köpönyegén. Rájöttem, hogy ő is a korszak sötét varázslataihoz tartozott, a "megmondóemberekhez" akik látszólag bírálhattak, de a rendszert szolgálták. Most, hogy ebből a szerepkörből kikerült, a talajt is elvesztette, így se témája, se jó stílusa, se becsülete....
Tamás Edit
Nagyszerü könyv.Mindenkinek érdemes elolvasni,legalább egy kicsit kitisztul mindenki fejében ,ez az egész 56-os katyvasz.Gratulálok a szerzőnek tisztelettel Tamás Edit
Katona Tamás
Még nem olvastam a könyvet és valószínű hogy nem is fogom elolvasni , de szerintem nagyon jó lehet. A napokban megjelent egy DVD film Kádár János utolsó beszéde címmel én arra jobban kívácsi vagyok mint a könyvre.
Zoltán Zioltán
Szerintem, a könyv jó. És Moldova is. Kár, hogy valakik nem az írót látják benne.
Ak 971
Na nem. gyerekek...!! Ilyet kiadni... 2006-ban!!! Moldova Gyuri túllőt a célon.
R. Rita
Fiatalabb korom dacára nagyon jónak tartom ezt a könyvet. Az író megpróbált szakítani az előítéletekkel, és próbálta hitelesen visszaadni egy kor hangulatát, és megírni egy ember életét. És ez tökéletesen sikerült az Írónak. Kádár Jánost lehet nem szeretni, vagy szeretni, ez ízlés dolga, de úgy gondolom, hogy mindazok, akik szidják, elolvashatnának ehhez hasonló műveket is róla, mert senki se feledje, hogy az igazság mindig valahol középúton van. Nem volt szent sem, de hazaárulónak sem nevezném.
T. Imre
Óriási csalódtam Moldova Györgyben. Ő mostantól nem hiteles a számomra. A könyvet elolvasása után eladtam
H. Gyula
Ma már felnőtt egy teljes nemzedék, aki nem ismerhette személyesen, sem Őt,sem tetteit.Tanítanak,mondanak arról a korról mindent amit csak ellehet mondani negatív jelzőkkel,de aki nem ismerte egy dolgot ne feledjen,olyan emberről van szó, akit igazából, még szidni se mert azóta senki!Kádár János.Moldova György könyvében Őt akarta megismertetni az uj nemzedékkel.Azért voltak jók a régi könyvei, mert a régi rendszer hibáit szidta, és azért rosz a mostani, mert a régi rend vezetőjét "dicséri"?Próbálják meg pártatlanul olvasni a könyvet és alakítsák ki a saját vélenyüket! Zo Ran-nak meg csak anyit,Ő csak izguljon a saját lelkiismeretéért! Tisztelettel! Gyu.
Kovalcsik István
Moldova a rendszerváltozás után megkeseredett ember lett. Az előtte írt könyvei az igaziak. Itt már szerecsenmosdatás zajlik. Kár Moldováért.
Zo Rán
Moldova György az írói múltja miatt nem kap 1-est. Lelkiismerete mindenkinek csak egy van, remélem az író el tud majd azzal számolni, hogyan csinált szentet a nemzet hazaárulójából...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3