K. T. Bernadett

Hogyan ne akarjuk visszaszerezni az exünket?

magánkiadás  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  114 oldal

Mindannyian szakítottunk már. Az is lehet, hogy minket dobtak. Egy ideig megy a küzdelem, aztán elengedjük. Elengednek minket. Vagy mégsem? Mindannyian szakítottunk már. Az is lehet, hogy minket dobtak. Egy ideig megy a küzdelem, aztán elengedjük. Elengednek minket. Vagy mégsem?
Megkímélhetjük magunkat a megalázó helyzetektől, ha nem vetünk be mindent, és ha nem akarjuk azt a másikat magunk mellett tudni.
Ötven-ötven hibás visszaszerzési módot mutatok be némi fanyar humorral női és férfi szempontból, ahol már csak a papír az összekötő kapocs. Ám egy szó, mint száz. Aki menni akar, arra segítsd fel a kabátot, és a két telepakolt bőrönddel adj neki egy kezdő taszítást. Az ajtón kívülre. Az életeden kívülre.
K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni - akár a saját kárán is -, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni. Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is tizenegy éves - a legutóbbi négy ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző-sportoktató, életmód- és táplálkozás-tanácsadó, life coach, valamint mediátor lett. Előszeretettel próbál mindenkin segíteni, akár kéri, akár nem.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 170 Ft

A termék megvásárlásával

417 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magánkiadás
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:114
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly154 gr
ISBN9786150165226
Árukód2766188 / 1213366

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 170 Ft

A termék megvásárlásával

417 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál