John Green

Csillagainkban a hiba

gabo könyvkiadó és keresk.kft.  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  296 oldal

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni...
A csillaginkban a hiba - John Green eddigi legambiciózusabb és legfájdalmasabb, mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen műve, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

"Szellemesebb, karcosabb Love Story a net nemzedékének" (Family Circle)

"Ez már majdnem zseniális.. Egyszerűen döbbenetes... Nem fél a hatalmas, egyszerű, őszinte érzelmektől" (TIME)

"Kacagtató... Szívet tépő... Ragyogó." (Entertainment Weekly)

"Tökéletes, elégikus komédia" (USA Today)

"Green a fiataloknak ír, de prózája annyira olvastatja magát, hogy az dacol mindenféle beskatulyázással... Az olvasó hálás lesz azért a kis örökkévalóságért, amelyet eltölthet a könyv olvasásakor." (NPR.org)

"Green megmutatja az igaz szerelmet. Két tizenéves segíti és elfogadja egymást a legmegalázóbb testi-lelki megpróbáltatásokban - és ez sokkal romantikusabb bármely naplementénél a tengerparton." (New York Times Book Review)

"Minden szempontból diadal." (Booklist)
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gabo könyvkiadó és keresk.kft.
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:296
BorítóKARTONÁLT
Súly324 gr
FordítóBihari György
ISBN9789635663354
Árukód2497956 / 1115186

Vásárlói értékelések, vélemények

(6 vélemény)
Balog Bettina
2014. 08. 17.

Irtózatosan jó könyv. Nagyon tetszett a fiatalosabb beütés és az hogy nem a betegség volt a központi téma. Irigylésre méltó a főszereplők kitartása. A vége is nagyon tetszett, hogy megkapta a levelet és benne mindent amit Augustus érzett,gondolt. A könyv a könyvben nagyon sokat hozzátett a végleges véleményemhez. Tetszett, hogy az emlegetett könyv lényegében ugyanúgy ért véget mint ez a történet. Most mi is gondolkodhatnánk, hogy mi van Hazellel vagy az édesanyjával vagy akár Isaac-kel. Mindent félretéve ez egy nagyon jó könyv, és örülök, hogy már a polcomon van. :)

Eperke
2015. 04. 08.

Egy Pécs-Szolnok oda-vissza vonatúton kiolvastam, mert képtelen voltam letenni, vagy bármi mást csinálni. Több könyvét is olvastam Greennek, és bár ennek elég erős love story beütése van, és nem az első ilyen témában írt könyv, mégis van benne valami egyedi, van egy saját egyénisége a könyvnek. A főszereplők aranyosak, és annak ellenére, hogy az író férfi, szépen megírt karaktereket alkotott és egy nagyon érzékeny témával játszik, könnyed és mégis súlyos művet alkotott. Nagyon szép az egész, és különösen tetszett (és tetszik) ez a john greeni befejezés, amire már más könyvében is volt példa. ;) Először mindenképpen a könyvet ajánlom, és csak utána a filmet, ami egyébként nem lett rossz, de a könyvnek a nyomába sem ér. :) Bármilyen korosztály és bármilyen nemű, lelkiállapotú vagy nemzetiségű ember gyönyörűnek fogja találni.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás