Gyere haza

Zoe Baxter sikeres és elismert zeneterapeuta, hangszereivel és énekével számtalan beteg embernek segít a gyógyulásban. Számára mégiscsak egy dolog igazán fontos: az hogy számtalan sikertelen próbálkozás után végre anya lehessen. Amikor újra bekövetkezik a tragédia, férje helyett újonnan megismert barátnője, Vanessa lesz az, aki kiáll mellette,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Ténai Nóra
Jodi Picoult neve számomra garancia az elgondolkodtató, árnyalt történetre, amelyet nehéz letenni. Az általam olvasott regényei közül ez már a negyedik, amelyben egy bírósági perben ütköznek az érdekek, dőlnek el emberi sorsok. Több főszereplő szemszögéből látjuk a dolgokat, s valamennyire mindegyikükkel azonosulni tudunk. Tragikus, hogy mindenkinek nem lehet igaza, pedig a világ nem fekete-fehér, mint a törvények. Legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném az írónő legalább egy regényét a középiskolákban, hiszen műveinek legfőbb tanulsága a mai fiatalok számára fontos lenne: súlyos problémákat csak úgy kezelhetünk, ha félretesszük az előítéleteket, a szűklátókörűséget, egy picit a másik fél "bőrébe bújunk", s--bármilyen közhelyes-- hagyjuk, hogy a szeretet legyen a legfőbb irányítónk.
Soltész Réka
Több könyvét is olvastam már Picoultnak, és eddig nem sikerült kedvencet választanom. Ez is, mint a többi könyve, olyan lelkiismereti és társadalmi problémákat, ill. tabukat ír le, amelyeket egyébként nem hiszem, hogy ilyen nyíltan kezelt volna bárki is. Minden egyes oldalát imádtam - a stílusát, a témáját, a fájdalmat és az örömet is. És az, hogy zenéket is mutatott, nagyon jó volt.
Zsófi
Ez volt az első könyvem az írónőtől!Eszméletlenül jó a könyv, érzelmek sorai jöttek ki rajtam mikor olvastam!Csak ajánlani tudom!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
ChatBot