Jó az ágyban - Nagydarab nőt szeretni...

Mi lehet annál szörnyűbb, mint amikor a pasink kövérnek tart? Például ha ezt még meg is írja egy népszerű női magazinban... "Soha nem felejtem el azt a napot, amikor megtudtam, hogy a barátnőm nehezebb, mint én... Véletlenül megtaláltam a fogyókúrás naplóját, amelyben feljegyezte, mikor mit evett, mit tervez enni ezután, és hogy megissza-e az... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
nemgondoltam voltna
Mikor az anyukám a kezembe nyomta, nevettem és azt mondtam, nem. De később már azon kaptam magam ,hogy este 11-kor sem tudtam letenni és azon gondolkodtam, hogy fogok én felkelni másnap, de nem érdekelt! Csak ajánlani tudom!!!!!! (:
Pruntyi
Csodálatos könyv! Én is csak ajánlani tudom!
Ritu
Könnyű nyári olvasmányként indult, aztán már nem tudtam letenni. Csak faltam az oldalakat, sírós és nevetős volt egyszerre. Magával ragadott a történet! Sok-sok ilyen könyvet még!
Fóthy Réka
Imádtam, egyszerűen imádtam. Mikor először felcsaptam a könyvet, azt hittem, egy könnyed olvasmány lesz. Egy túlsúlyos lányról. Gondoltam, átérzem majd a helyzetét. De nem. A könyv sokkal többről szól. Sírtam rajta, többször. Nagyon megható és átjárja az embert, a lelkéig, amíg ott el nem éri hatását. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3