Érdekházasság

Édesapja elnyúló kórházi kezelése miatt Alexa kínos anyagi helyzetbe kerül. Lassan nem marad más választása, mint eladni a régi otthonukat. Végső elkeseredésében úgy dönt, szerelmi mágia segítségével szerez vagyonos férjet magának. Arra azonban nem számít, hogy épp legjobb barátnőjének milliárdos bátyja lesz a megmentője... aki egyszer már összetörte... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kis Judit
Nekem nagyon tetszett, egy nap alatt el is olvastam.
Horváth Enikő
Üdítő, romantikus, annak ellenére is, hogy már-már az ember úgy is tudja, hogy mire számíthat a történet végén. Mégis magával ragadja az olvasót és kiszakítja a hétköznapok nyomorúságából. Ha nem is épp a magas irodalmat képviseli, mégis nagyon szórakoztató és néhány órás biztos kikapcsolódást tud nyújtani a menthetetlenül romantikus lelkületű női olvasók számára. :)
Zsu
Érdekes, izgalmas, szenvedélyes. A végét azonban én is összecsapottnak éreztem. Ahhoz képest, hogy mennyire részletesen írt az írónő pl. az erotikus jelenetekről, a gubancokat pár mondatban kioldja. Ettől függetlenül nagyon tetszett!
Soltész Anita
Nem volt rossz könyv, de nem is ájultam el tőle. Aranyos a történet és szerethetők a karakterek.
Katalin
Az írónő korábbi köteteit nem olvastam, így nem tudtam, mire számíthatok. A cselekmény érdekesnek tűnt, ezért választottam olvasmánynak a balatoni pihenéshez. A történet valóban jó volt, viszont nagyon összecsapottnak éreztem a végét. Lehet, hogy a következő "házasság" történetben ezeknek a szereplőknek is folytatódik a sorsa....?
Tácsi Zsanett
Én eddig nem nagyon voltam oda az olyan könyvekért, amelyek nem több kötetesek, de gondoltam az Érdekházassággal kivételt teszek. Nos ezt követően rászoktam az "egykötetesekre" is. A történet összességében jó, a srác egy ideig piszkosul idegesítő a stílusával, de aztán csak megmutatja az emberi oldalát is, minden fajta értelemben. Csak ahogy sok könyv esetében itt is azt nem értem, hogy ha már végigír az író 320 oldalt, néhol egész szépen kirészletezve a sztorit, akkor a befejezésnek és a "megoldásnak" miért csak 5 oldalt szán?
Emese
Nekem nagyon tetszett! Jó a történet, és a szereplőket is nagyon megszerettem. Várom a cserfes barátnő és a szoknyavadász gróf történetét a folytatásban. Biztos el fogom olvasni. :)
Kovács Erika
Ha valaki könnyed hangvételű könyvre vágyik, ezt a regényt mindenképpen olvassa el. A nagy kánikulában kerestem egy olyan regényt, amely maximálisa kikapcsol, olvastatja magát és elfeledteti velem a forróságot. Lendületes stílus, eseménydús történet, minden kellék megvan benne, amely a könnyed kikapcsolódáshoz elengedhetetlen.
Júlia
Nekem is nagyon tetszett! Jól eltalált szereplők voltak a könyvben, ajánlom minden romantikus lelkületűnek!!
Emőke
Imádtam! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Alig bírtam letenni, nagyon várom a 2. részét:)
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1