Jenna Evans Welch

Love & Luck - Szerencsés szerelem

DREAM VÁLOGATÁS

maxim könyvkiadó kft.  | 2018  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  286 oldal

Addie a családjával Írországba utazik a nagynénje extravagáns esküvőjére, remélve, hogy elfelejtheti szerelmi bánatát és azt a bizonyos meggondolatlan tettét, amivel bátyja, Ian nyaggatja. Már alig várja, hogy az esküvő után meglátogassa régi barátnőjét Olaszországban, és a napsütés és fagylalt gyógyító erejével maga mögött hagyja a bátyját és az összes problémáját. Aztán váratlanul rábukkan egy szokatlan útikalauzra, a Csalódás ért? - Utazz Írországba! egyik kallódó példányára a szállodai könyvtár poros polcán, és végre kezdi szebbnek látni a világot. Amikor pedig hirtelen változás következik be utazási terveiben, a lány egy fergeteges, a Smaragd-szigetet átszelő kalandozás közepén találja magát a világ legkisebb autójában Iannel és a fiú tagadhatatlanul helyes, ír akcentussal beszélő barátjával, Rowannel. Ahogy elhalad a lélegzetelállító zöld dombok, a számtalan várkastély és a sok, tündérmesébe illő erdő mellett, Addie azt reméli, hogy különös könyve nemcsak az összetört szívét fogja begyógyítani, hanem a béke is helyreáll közte és a bátyja között. Hacsak el nem tévednek valahol útközben.

,,A Love & Gelato - Firenzei nyár New York Times bestsellerszerzőjétől egy írországi utazás hangulatos története tele szerelemmel, kalandokkal. És az is kiderül, mit jelent valójában a család."
Barnes and Noble

,,Az írónő fantasztikus tájakra vezeti az olvasóit. Ez a varázslatos vidék nemcsak a szereplőket változtatja meg, hanem mindenkit, aki a könyv lapjait olvassa."
Goodreads

,,Jenna Evans Welch üdítő szeretettel, nevetéssel, barátsággal meg rengeteg vidámsággal vezet át a csodás Írország festői zöld tájain. És mindeközben az összetört szíveket is meggyógyítja."
School Library Journal

,,Sugárzó színek kavargó áradata, vadul tajtékzó hullámok, zabolátlan időjárás, valamint káprázatos helyszínek ragadják magukkal az olvasókat. Mindemellett ez egy bűbájos történet a családról, a szerelemről és az egész életre szóló élményekről." Kirkus Reviews

,,Kihagyhatatlan regény. Szívmelengető és életszerű, ahogy Addie megpróbál túllenni élete első szerelmi csalódásán.
És ebben segítségére van Rowan, aki azonnal rabul ejti az olvasót, valamint Ian, a művészlelkű báty, akire minden lány vágyik." Booklist
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó maxim könyvkiadó kft.
Kiadás éve2018
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:286
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly276 gr
Sorozat DREAM VÁLOGATÁS
FordítóVince Judit Andrea
ISBN9789632619750
Árukód2721066 / 1179969

Vásárlói értékelések, vélemények

(7 vélemény)
Balogh Bernadett
2019. 01. 02.

Kellemes kis ifjúsági regény, amely csak látszólag szerelmes történet. Van benne testvérpár, egy nagy utazás, és egy szerelem születése helyett egy túllépésen, két önmagukra találás története ez. Ugyan a hősnő látszólag egy szerelmi csalódás miatt szenved, igazából saját magát kell elfogadnia. A bátyja pedig már ráébredt, ki ő, csak ezt el kell fogadtatnia a családdal is. Mellette nagyon jól bemutatja az ír tájakat a szerző, kedve lesz az olvasónak kirándulni tőle. Bírtam a szereplőit, a sztorit, nekem csak az fájt, hogy erőszakkal össze van kötve a szerző előző regényével.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat